Bezár

Hírarchívum

Sikeres kommunikáció szakos hallgatók

Sikeres kommunikáció szakos hallgatók

2012. május 14.
1 perc

A Szegedi Tudományegyetem 2 kommunikáció szakos hallgatója 3 díjat hozott el 2 pályázattal.

 

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Papp Melinda, az SZTE BTK Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék elektronikus média szakirányos hallgatója kapta a DUE Médiahálózat Ifjúsági Sajtódíját 2012-ben.

A DUE Médiahálózat 22. alkalommal kiírt Tehetségkutató Diákmédia Pályázatának ünnepélyes eredményhirdetését és díjátadását május 11-én tartották a Sajtófesztiválon. Papp Melinda a fődíj mellett „Az év diák video-újságírója” kategóriában 3. helyezést szerzett.

Papp Melinda jelenleg a BTK harmad éves kommunikáció szakos BA hallgatója, aki az Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék TV Stúdiójának demonstrátora is, nevével gyakran lehet találkozni a SzemeSZTEr és a Tudományegyetem című egyetemi magazin stáblistáján, hiszen szerkesztő-riporterként, műsorvezetőként, vágóként vesz részt a munkában.

*

Május 11-én és 12-én rendezték meg a VIII. Göcsej Filmszemlét, melyet 2005-ben az akkor 20 éves Zalaegerszegi Televízió indította útjára. Három kategóriában lehet pályázni. A Szegedi Tudományegyetem Kommunikáció-és Médiatudományi Tanszéke a dokumentumfilm kategóriába nevezte be Zsók Enikő vizsgafilmjét.

A sepsiszentgyörgyi fiatal újságíró tavaly szerezte meg BA diplomáját kommunikáció szakon elektronikus média szakirányon. Témavezetője Babiczky László rendező volt. Filmjének témájául az 1956-os forradalmat követő erdélyi megtorlásokat választotta, így emlékezve a romániai magyar politikai foglyok sorsára.

A Körbe vagyok fülekkel véve című film eredeti témaválasztása miatt a zsűri különdíját érdemelte ki a VIII. Göcseji Filmfesztiválon.

 

 

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek