Bezár

Hírarchívum

Még tart a Szegedi Egyetem Magazin nyereményjátéka

Még tart a Szegedi Egyetem Magazin nyereményjátéka

2012. május 21.
1 perc

Május 22-én, kedden délután sorsolják ki a két ajándékcsomagot a válaszadók között, érdemes tehát sietnie annak, aki nyerni szeretne. A Szegedi Egyetem Magazin májusi számában az olvasót kérdezik.

 

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Szegedi Egyetem Magazin május 7-én megjelent számának utolsó két oldalán kérdőívet találhattak, melyen a szerkesztőség arról érdeklődött, hogyan fogadták az olvasók a lap formai és tartalmi átalakulását, mit szólnak a megújuláshoz. Azok között, akik válaszaikkal segítik a SZEM munkáját, 2 darab, egyenként 10 ezer forint értékű, egyetemi ajándéktárgyakból és kerékpároskellékekből álló ajándékcsomagot sorsolnak ki május 22-én (kedden) 14 órakor a József Attila Tanulmányi és Információs Központ előtti téren, a Bringázz a munkába! SZTE-s akció záróeseményén.

Még nem késő részt venni a játékban, a kitöltött kérdőívek a hétfőn, illetve kedden délig még leadhatóak a Szegedi Egyetem Magazin szerkesztőségében (Szeged, Honvéd tér 6.) vagy akár ugyanitt, a Honvéd téri egyetemi épület portáján is. Siessen, hogy tekerhessen!

 SZTEPress

 

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek