Bezár

Hírarchívum

Kedvezményes fogpótlások a szegedi egyetem fogorvostudományi karán

Kedvezményes fogpótlások a szegedi egyetem fogorvostudományi karán

2012. március 07.
1 perc

Bárki igénybe veheti a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karának (SZTE FOK) kedvezményes fogpótlását. A kezelést a fogorvostan hallgatók végzik, így a kar hozzájárul a beavatkozások költségeihez, a betegeknek orvosi díjat sem kell fizetniük. A kezelések minden esetben gyakorlatvezetői felügyelet mellett történnek.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán (SZTE FOK) kedvezményes fogpótlási beavatkozások vehetők igénybe. Mivel a betegellátást a fogorvostan hallgatók végzik, a kar hozzájárul az általuk készített fogpótlások költségeihez. Az SZTE FOK e szolgáltatását igénybe vevőknek orvosi díjat sem kell fizetniük, a 60 évnél idősebb páciensek esetén a fogtechnikai díj 30 százalékát szintén átvállalja a FOK. Így a betegeket csak a fennmaradó összeg és bizonyos esetekben anyagdíj terheli . A fogorvostan hallgatók képzésének fontos része a beavatkozások gyakorlati elsajátítása, a kezelések minden esetben megbízható gyakorlatvezetői felügyelet mellett történnek.
Az SZTE Fogorvostudományi Karának kedvezményesen igénybe vehető szolgáltatásairól az SZTE FOK honlapján hamarosan további információk olvashatók, addig bővebb tájékoztatás a 62/545-288-as, illetve a 62/545-298-as telefonszámon kérhető.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek