SZTE Info

Nyitott sportpályák a Hattyas soron

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A mozogni vágyó egyetemi polgárokat nyitott sportpályák várják március 31-én (szombaton) 9 - 17 óra között. Az SZTE Sportközpontban (Szeged, Hattyas sor 10.) az SZTE polgárai és családtagjaik díjtalanul használhatják a szabadtéri sportpályákat: így például a kosár, a tenisz, a foci pályákat. Bemutató edzést tartanak 10 órától a Kerékpáros pólósok és a Frisbee sportág játékosai. A programokba bárki bekapcsolódhat. A falmászó teremben 10 - 12 óra között tehetik próbára ügyességüket – szakember segítségével – a vállalkozó kedvű fiatalok és idősebbek. Minden sportolni vágyót szeretettel várnak a nyitott sportpályák akcióra.

SZTEpress

 

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

SZTEmagazin

2018. július 02.

nyito

6 ezer oldalnyi dokumentum, 4 órán át tartó megbeszélés – ez a Szegedi Tudományegyetem vezérkarában az átadás – átvétel mérlege. Dr. Rovó László orvosprofesszor az SZTE 2018. július 1-jétől kinevezett rektora sajtótájékoztatón mutatta be az SZTE 4 új rektorhelyettesét.

SZTEtelevízió

2018. május 30.

kiemelt_SZG_diszpolgar

Idén a Szegedi Tudományegyetem rektora, Dr. Szabó Gábor lett Szeged díszpolgára. Az elismerést május 18-án a díszközgyűlésen adta át Botka László polgármester. A Szeged Televízió ebből az alkalomból készített vele egy életútinterjút.

Eseménynaptár

Eseménynaptár RSS

Rendezvénynaptár *