Bezár

Hírarchívum

Novemberi SzemeSZTEr a VTV-ben

Novemberi SzemeSZTEr a VTV-ben

2012. november 20.
1 perc

November 20-án jelentkezik új adásával a SzemeSZTEr című egyetemi televíziós nmagazin. Lesz benne oknyomozó riport éppúgy mint koncerttudósítás, tehetséges hallgató miniportré továbbá a KoleSZTErin rovatban egy újabb könnyű és gyors étel receptje.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A diákigazolványok cseréje vagy az újak igénylése ebben az évben mintha nem lenne zökkenőmentes. A késlekedés okait keresték a SzemeSZTEr riporterei. Stábjuk ott volt a SANSZ Napon és a BTK 100 éves épületét bemutató fotókiállításon. A műsor Tehetséges hallgató rovatában egy énekesi karrierről álmodó olasz szakos diákot ismerhetnek meg, míg a KoleSZTErint a levesek kedvelőinek ajánlják elsősorban. A műsort Magyarország egyik legnépszerűbb koncertzenekara, a Brains zárja.


A SzemeSZTEr november 20-án este nyolc órától látható a VTV műsorán, illetve november 21-től a www.youtube.com/univszeged oldalon is megnézhető.

A magazin az SZTE Médiacentrum megbízásából az SZTEtv BTK TV Stúdiójában készült. Szerkesztő: Bencsik Mónika, műsorvezető: Kecskés Lilla és Németh Marietta kommunikáció BA-szakos hallgató.

 

A SzemeSZTEr novemberi adása itt megtekinthető:



SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek