Bezár

Hírarchívum

SANSZ-nap – Képességek napja

SANSZ-nap – Képességek napja

2012. november 01.
1 perc

Idén is megrendezi az SZTE a SANSZ-napot. (A képességek napja szeptemberi programját elmosta az eső.) A november 7-én 10-16 óra közötti programnak az SZTE Honvéd téri épülete ad otthont.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A SZTE Fogyatékossággal élő hallgatók ügyeiért felelős koordinátor, Sebőné dr. Szenes Márta, majd az esélyegyenlőségi referens, Vukovich Katica köszönti a november 7-én (szerda) 10 órakor kezdődő SANSZ-nap résztvevőit. Az SZTE Honvéd téri épületében (bejárat a Vitéz utca 17. számnál) változatos programok várják az érdeklődőket.

A szájjal - lábbal festő művészek kiállítását és bemutatóját a jelnyelv népszerűsítése követi, majd érzékenyítő játékokat próbálhatnak ki a SANSZ-nap résztvevői. A programon segéd- és szimulációs eszközöket mutatnak be, speciális bowling, vak szoba, vak masszázs próbálható ki.

Az SZTE SANSZ-napon bemutatkozó szervezetek: Vakok és Gyengénlátók Csongrád Megyei Szervezete, Kreatív Formák Alapítvány, Napos Oldal Alapítvány, SINOSZ, Szivárvány Autizmus Egyesület, Diákcentrum Universitas Alapítvány.

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek