Bezár

Hírarchívum

Új műsor az SZTEtv kínálatában: Stúdióbeszélgetések

Új műsor az SZTEtv kínálatában: Stúdióbeszélgetések

2012. október 01.
1 perc

A SZTE Média Centrum SZTEtelevízió produkciója a Stúdióbeszélgetések. A havonta egyszer jelentkező magazinban aktuális egyetemi történésekről esik szó. A Stúdióbeszélgetések első összeállítása október 4-én 19 órától látható a TiszapART Televízió műsorán.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Stúdióbeszélgetésekben kicsit több idő jut egy-egy téma körbejárására, mondhatnánk azt „kibeszélésére”. Lesznek a műsorban az SZTE közéletével foglalkozó témák éppúgy, mint miniportrék, különleges történetek vagy éppen aktuális események.

Az októberi adásnak két vezérmotívuma van: Szecsődi Ferenc, első szegedi művészként, a Magyar Művészeti Akadémia levelező tagja lett. Akadémikusként legfontosabb feladatának a hegedűművészek felkarolását tartja. Az október az SZTE-n az Őszi Kulturális Fesztivál ideje. Az idén 15 éves Kulturális Iroda történetét elevenítjük fel Egyed Erika segítségével.

A magazin október 4-én este hét órától látható a TiszapART Televízió műsorán.

A műsort az SZTE Média Centrum megbízásából az SZTE BTK TV Stúdiója készítette, műsorvezető: Nánási Anita III. éves kommunikáció BA hallgató, szerkesztő: Zubonyai Alíz II. éves kommunikáció BA hallgató.

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek