SZTE Info

Elmosta az eső, novemberben tartják meg a SANSZ napot

Az időjárás nem kedvezett az SZTE Életvezetési Tanácsadó Központ esélyegyenlőségi rendezvényének: elmosta az eső a csütörtöki SANSZ napot. Novemberben, a SZTE Honvéd téri épületében pótolják az elmaradt programokat.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Szegedi Tudományegyetem (SZTE) Életvezetési Tanácsadó Központja szeptember 20-án csütörtökön esélyegyenlőségi napot tartott volna az Aradi vértanúk térén, ám az esős időjárás nem kedvezett a rendezvénynek. Az úgynevezett SANSZ-nap szabadtéri programjai a tartós eső miatt elmaradtak. A rendezvény fő szervezője, a szegedi egyetem Életvezetési Tanácsadó Központ munkatársai elmondták: novemberben, az SZTE Honvéd téri épületében megtartják a SANSZ napot.

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

SZTEmagazin

2018. július 02.

nyito

6 ezer oldalnyi dokumentum, 4 órán át tartó megbeszélés – ez a Szegedi Tudományegyetem vezérkarában az átadás – átvétel mérlege. Dr. Rovó László orvosprofesszor az SZTE 2018. július 1-jétől kinevezett rektora sajtótájékoztatón mutatta be az SZTE 4 új rektorhelyettesét.

SZTEtelevízió

2018. május 30.

kiemelt_SZG_diszpolgar

Idén a Szegedi Tudományegyetem rektora, Dr. Szabó Gábor lett Szeged díszpolgára. Az elismerést május 18-án a díszközgyűlésen adta át Botka László polgármester. A Szeged Televízió ebből az alkalomból készített vele egy életútinterjút.

Eseménynaptár

Eseménynaptár RSS

Rendezvénynaptár *