Bezár

Hírarchívum

Sport- és egészségnapot rendeznek a Hattyas sori központban

Sport- és egészségnapot rendeznek a Hattyas sori központban

2012. szeptember 13.
2 perc

Csapatversenyeken vehet részt, képességfejlesztő feladatokat oldhat meg, tájékozódhat egészségi állapotáról, s nem utolsósorban nagyszerűen szórakozhat, aki részt vesz a szeptember 19-i egyetemi rendezvényen.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Szegedi Tudományegyetem Egyetemi Hallgatói Önkormányzat és a Dél-Alföldi Ifjúsági Életmód és Szabadidő Alapítvány az Ifjúsági Egészségnap Programsorozat keretein belül szeptember 19-én (szerdán) 10 és 16 óra között tartja meg a IX. Egyetemi Sport- és Egészségnapot az SZTE Sportközpontban (Hattyas sor 10.).

Érdemes ellátogatni a sportcentrumba, és részt venni a rendezvényeken, hiszen a program rendkívül változatos. A különböző csapatok összemérhetik tudásukat egyebek mellett kispályás labdarúgásban, streetballban, paintballban vagy éppen airsoft szituációs lövészetben. A csapatversenyekre szeptember 17-éig lehet nevezni az egeszseg@ifjusagiegeszsegnap.hu e-mail címen (a paintballra és az airsoft szituációs lövészetre 500 forint a nevezési díj). Az egészségsarokban vérnyomás-, vércukorszint-, testzsírszázalék-, koleszterinszint-mérés zajlik egész nap. Megtekinthetőek lesznek különböző szemléltető modellek, makettek, melyek bemutatják például a bőrrák, a magas vérnyomás és a dohányzás veszélyeit, a helyes fogápolást, valamint a terhességgel, szüléssel, szoptatással együtt járó kihívásokat, örömöket. A rekreációs sarokban logikai és népi játékokban vehetnek részt, illetve képesség- és készségfejlesztő feladatokat oldhatnak meg a bátor és elszánt vállalkozók. A helyszínen látványos sportbemutatók szórakoztatják a közönséget, illetve különböző civil szervezetekkel is meg lehet majd ismerkedni. A sport- és egészségnap keretében déli 12 órától kerül sor a Mr. Universitas Ösztöndíjprogram 2012/13-as döntőjére.

A program weboldala: www.ifjusagiegeszsegnap.hu. A szervezők minden érdeklődőt sok szeretettel várnak!

 

SZTEinfó

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek