Bezár

Hírarchívum

Dobogós lett az SZTE TTIK csapata az országos programozói versenyen

Dobogós lett az SZTE TTIK csapata az országos programozói versenyen

2013. április 09.
1 perc

Az SZTE Természettudományi és Informatikai Kar együttese a 2., az SZTE Mérnöki Kar csapata a 10. helyet szerezte meg a XIX. Országos Irányítástechnikai Programozó Versenyen.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

plcAz idei, immár 19. alkalommal megrendezett Országos Irányítástechnikai Programozó Versenynek április 3. és 5. között az Óbudai Egyetem Kandó Kálmán Villamosmérnöki Kara adott helyet. A Szegedi Tudományegyetem két kara, a Természettudományi és Informatikai Kar, valamint a Mérnöki Kar is indult egy-egy csapattal a vetélkedésen. A szegedi résztvevők kitűnően helytálltak, hisz a 19 indulóból a TTIK csapata a második, míg az MK csapata a tizedik helyezést érte el.

 

Az SZTE TTIK egységének tagjai Bata András mérnökinformatikus MSc, Drubina Ádám mérnökinformatikus BSc és Kalmár György mérnökinformatikus BSc szakos hallgatók voltak, felkészítő tanáraik Kincses Zoltán (TTIK Műszaki Informatika Tanszék) és Csikós Sándor (MK) egyetemi tanársegédek. Az SZTE MK csapatában Bálint Ádám János műszaki menedzser BSc, valamint György László és Rácz Péter mezőgazdasági és élelmiszeripari gépészmérnök BSc szakos hallgatók kaptak helyet, felkészítő tanáruk Csikós Sándor (MK) egyetemi tanársegéd.

 

Az előkelő második helyezésnek köszönhetően a TTIK Műszaki Informatika Tanszéke a versenyt támogató szponzorok által felajánlott nagy értékű Allen-Bradley PLC-s ajándékcsomaggal is gazdagodhatott.

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek