Bezár

Hírarchívum

Gurdics Gábor lett 2013-ban a Csillagszemű Juhász

Gurdics Gábor lett 2013-ban a Csillagszemű Juhász

2013. április 26.
1 perc

Az immáron több éves hagyományokra visszatekintő Juhász Gyula Napok háromnapos programsorozatán különböző ügyességi feladatokban mérhették össze tudásukat az SZTE JGYPK hallgatói.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Április 23. és 25. között rendezték az idei esztendőben az SZTE Juhász Gyula Pedagógusképző Kar népszerű közösségi eseményét, a Juhász Gyula Napokat. A vetélkedők idén a kalózkodás jegyében teltek el, mind a tíz induló csapat egyéni kalózneveket talált ki (például: TengeRészeg), amihez indulót is írtak, illetőleg újrahasznosított hulladékokból (pet palackokból) hajót építettek.

 

A rendezvény az első napon ünnepélyes eskütétellel indult, majd a csapatok vezetői, a Csillagszemű Juhász-jelöltek harcoltak egymás ellen különböző ügyességi játékokkal. A második nap délelőttje pihenéssel és bográcsozással telt, majd a csapatok tagjai teljesítettek játékos feladatokat. A harmadik nap délelőttjén lehetőség nyílt az Aquapolisban folytatni a versenyzést, délután pedig a Dóm téren fotózkodtak a kalózcsoportok. Este Fish-koncerten kapcsolódtak ki a fáradt fiatalok, levezetésképp DJ-k zenéltek, végül következett az eredményhirdetés, melynek során megtudtuk: az új Csillagszemű Juhász Gurdics Gábor, a Bolyongó Alkohollandi kalózkapitánya lett. Ezt a megtisztelő címet egy évig birtokolja, mikor is újra kezdődik a verseny.

 

Horváth István

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek