Bezár

Hírarchívum

Jótékonysági futóversenyek a koraszülöttmentőkért

Jótékonysági futóversenyek a koraszülöttmentőkért

2013. április 04.
2 perc

A Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítvány támogatására jótékonysági futóversenyeket szerveznek Szegeden. A Magyar Közgazdasági Társaság Szegedi Ifjúsági Szervezete április 20-án várja a sportolni vágyókat az újszegedi ligetbe.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Jótékonysági futóversenyt hirdet a Magyar Közgazdasági Társaság Szegedi Ifjúsági Szervezete a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítvány támogatására. A

Fuss az életekért! című programot április 20-ára szervezik az újszegedi ligetbe. A nevezési díj előzetesen 600, a helyszínen 800 forint – az ár tartalmazza a frissítőt és a tombolát. Nevezni az MKT Irodában lehet (Feketesas utca 28., SZTE GTK-épület 2. emelet) hétfőtől csütörtökig 10 és 16 óra között vagy előzetes egyeztetéssel: fussazeletekert13@gmail.com. A futás napján 8 órától lehet regisztrálni, a 2 kilométeres távon 10 órakor, az 5,2 kilométeresen 10 óra 45 perckor rajtolnak. Színpadi produkciókkal és tombolasorsolással színesítik a rendezvényt.

A Rotaract Club Szeged és az Árkád is jótékonysági futóversenyt hirdet április 28-ára. A szegedi Árkád tetőteraszán gyülekeznek a futók, akik 10 órától a Rigó utca–Londoni körút–Kálvária sugárút–Vásárhelyi Pál utca–Bakay Nándor utca–Árkád útvonalat teszik meg. Előzetes nevezésre április 20-ától 27-éig, naponta 12-től 20 óráig lesz lehetőség az Árkád információs pultjánál. A nevezési díj előzetesen 600, a futás napján 800 forint.

Az első 1000 nevező pólót kap ajándékba, az első három helyezett pedig értékes nyereményeket. Kísérő programként a Ritmus Tánc- és Fitnesz Stúdió, az Őzéné Urbán Tímea Tánciskola produkcióját is láthatják az érdeklődők, de találkozhatnak Tandi Flóra énekesnővel és Győrfi Pállal, az Országos Mentőszolgálat szóvivőjével is. Az új- és koraszülöttmentők autóját kívül-belül megszemlélheti a közönség.

 

SZTEinfo


fuss_az_eletekert

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek