Bezár

Hírarchívum

Szél Éva-emléknap lesz az SZTE ETSZK-n

Szél Éva-emléknap lesz az SZTE ETSZK-n

2013. április 23.
1 perc

Egynapos konferenciával emlékezik április 25-én, csütörtökön az SZTE Egészségtudományi és Szociális Képzési Kara egykori főigazgatójára, Szél Évára. A programon 12 egyetemista előadását hallgathatják meg a részvevők.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Szegedi Tudományegyetem Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar az „SZTE Kutatóegyetemi Kiválósági Központ tudásbázisának kiszélesítése és hosszú távú szakmai fenntarthatóságának megalapozása a kiváló tudományos utánpótlás biztosításával” projekt keretében 2013. április 25-én rendezi meg a Szél Éva-emléknapot. A kar a „Nők – egészség, család és munka” című konferenciával emlékezik egykori főigazgatójára. A programon több hazai egyetem is képviselteti magát – az érdeklődők 12 egyetemista előadását hallgathatják meg. Szó lesz többek között arról, milyen hatása van a nők iskolázottságának a társadalomban és a családban betöltött szerepükre, de az ikerterhességek és ikerszülések során előforduló mentális problémák vizsgálatáról is hallhatnak az érdeklődők.

A konferencia tudományos színvonalát tovább emeli három meghívott előadó: Csabai Márta, a Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar Pszichológia Intézet egyetemi docense, Molnár Regina tanársegéd, az SZTE Általános Orvostudományi Kar Népegészségtani Intézetéből és Michele Goldzieher Shedlin, a New York University College of Nursing professzora.

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek