Bezár

Hírarchívum

TTIK-s sportnapot tartottak a Hattyas soron

TTIK-s sportnapot tartottak a Hattyas soron

2013. április 26.
1 perc

A SportPont Program szegedi állomása április 25-én a TTIK-s sportnap volt. A rekord közeli hőség sem tartotta vissza az érdeklődőket, számtalan sportos és ügyességi feladat várta a mozogni vágyókat.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Délelőtt 10 órakor kezdődtek a programok az SZTE Hattyas sori sportközpontjában a csapatsportokkal: fociban, kosár- és röplabdában kellett előre nevezni, a mérkőzések egészen a késő délutáni órákig tartottak. Nagyon nagy sikere volt a viccesebb vagy épp ügyességi feladatoknak, úgy mint: rekeszmászás, kalózlétra és egy új őrület, a bossaball. Természetesen a hagyományosabb sportágak (tenisz, pingpong, íjászat stb.) is rengeteg fiatalt vonzottak.

 

A sportnap egyik legnépszerűbb húzása volt, hogy a különböző állomások sikeres teljesítéséért cserébe sörkuponokat lehetett kapni, amiket a Jugyu Klubnál felállított sátornál sörre lehetett váltani. Ugyanitt osztották a sportnap idei logójával ellátott pólókat, habár azok kiosztásával kapcsolatban akadt némi kavarodás és félreértés. Valamikor kuponokért, valamikor karszalagért lehetett pólót kapni, valamikor pedig csak a TTIK-s hallgatók juthattak hozzá – hiába teljesítette a feltételeket sok lelkes, „külső” karról érkező egyetemista is.

 

Mindezek ellenére természetesen elmondhatjuk, hogy nagyon élvezetes sportnapot sikerült összehozniuk a szervezőknek. Egy valami teljesen biztos: nagyon jó élményekkel gazdagodtunk – és jó pár nap égette testrésszel.

 

Pikó Ádám

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek