Bezár

Hírarchívum

Nabucco: a választás szabadsága

Nabucco: a választás szabadsága

2013. február 13.
1 perc

Az SZTE Európa-tanulmányok Központ által működtetett EUROPE DIRECT Szeged európai uniós információs iroda február 14-én, 17 órától rendezi soron következő Integrációs Klub rendezvényét, melynek témája a Nabucco gázvezeték.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Milyen válasszal szolgál a Nabucco gázvezeték az európai energiafüggőségre? Többek között erre a kérdésre is választ kaphatnak azok, akik február 14-én, 17 órakor ellátogatnak az SZTE ÁJTK Kari Társalgójába (Szeged, Tisza Lajos körút 54., III. emelet). Az SZTE Európa-tanulmányok Központ által működtetett EUROPE DIRECT Szeged európai uniós információs iroda soron következő Integrációs Klub rendezvényén Bercsi Gábor, a Nabucco Gázvezeték Magyarország Kft. ügyvezető igazgatóját hallhatják az érdeklődők a témáról. Majd kérdezhetik is a szakértőt a tervezett csővezetékről, amely Törökországból szállítana földgázt nyugati irányban Ausztriáig, Bulgárián, Románián és Magyarországon keresztül. A beszélgetést Dr. Grabner Péter, a Magyar Energia Hivatal korábbi elnökhelyettese vezeti.

 

Részvételi szándékát jelezheti, illetve bővebb információt kérhet az ed@eutk.u-szeged.hu címen vagy a 62/544-242 telefonszámon.

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek