SZTE Info

Doktoravató: 85 Phd-hallgatót ünnepelnek

A Szegedi Tudományegyetem Szenátusa ünnepi doktoravató ülést tart 2013. július 4-én.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Doktoravató ülést tart 2013. július 4-én 11.00 órakor a József Attila Tanulmányi és Információs Központ Kongresszusi termében a Szegedi Tudományegyetem Szenátusa.

 

A szegedi universitas 19 akkreditált doktori iskolájában képeznek PhD hallgatókat. Idén összesen 85 doktori oklevelet ad át Varró András professzor, a Szegedi Tudományegyetem tudományos és innovációs rektorhelyettese.

 

A legtöbb, összesen 31 új doktor az SZTE Természettudományi és Informatikai Karához kötődik. Az SZTE Általános Orvostudományi Karához 20, a Bölcsészettudományi Karhoz 18, a Gyógyszerésztudományi Karhoz 11, az Állam és Jogtudományi Karhoz 3, a Gazdaságtudományi Karhoz 2 most avatandó doktor kötődik.

 

Az SZTE TIK-ben tartott doktoravató ünnepség meghívója itt olvasható:

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

SZTEmagazin

2018. július 02.

nyito

6 ezer oldalnyi dokumentum, 4 órán át tartó megbeszélés – ez a Szegedi Tudományegyetem vezérkarában az átadás – átvétel mérlege. Dr. Rovó László orvosprofesszor az SZTE 2018. július 1-jétől kinevezett rektora sajtótájékoztatón mutatta be az SZTE 4 új rektorhelyettesét.

SZTEtelevízió

2018. május 30.

kiemelt_SZG_diszpolgar

Idén a Szegedi Tudományegyetem rektora, Dr. Szabó Gábor lett Szeged díszpolgára. Az elismerést május 18-án a díszközgyűlésen adta át Botka László polgármester. A Szeged Televízió ebből az alkalomból készített vele egy életútinterjút.

Eseménynaptár

Eseménynaptár RSS

Rendezvénynaptár *