Bezár

Hírarchívum

90, 60, 20 – beszélgetések az egyetemi sajtó jubileumairól

90, 60, 20 – beszélgetések az egyetemi sajtó jubileumairól

2013. június 01.
1 perc

A Stúdióbeszélgetések című magazin új összeállítása az egyetemi sajtó jubileumi ünnepségeinek keresztmetszetét adja. A műsort SZTE Médiacentrum megbízásából az SZTEtv BTK TV stúdiója készítette,

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A 2012-2013. tanévben hármas jubileumhoz érkezett a szegedi egyetemi sajtó. 90 éve, hogy megjelent az első, hallgatók szerkesztette lap, az Új Élet; 60 éve, hogy elindult a mai Szegedi Egyetem Magazin elődje és 20 éve annak, hogy a szegedi egyetem bölcsészettudományi karán megkezdődött a diplomás újságíró, kommunikációs szakember képzés.

A Stúdióbeszélgetések című magazin fél órája az ünnepi eseményeket foglalja össze, a stúdióvendégekkel pedig az egyetemi médiumok jelenéről beszélgettek a műsor készítői.

Az SZTEtv 2013-as műsorát készítette – az SZTE Médiacentrum megbízásából – az SZTEtv BTK TV Stúdiója. A műsor szerkesztője Hajdu Zsófia; operatőrei: Herner Donát, Ficker Péter, Kovács Zoltán; az utómunkákat végezte: Králik Kata; rendező: Klucsik Edit.

Az egyetemi sajtó jubileumait összegző magazin a Telin TV műsorán is szerepel, először 2013. június 3-án. A Stúdióbeszélgetések című műsor az SZTE www.u-szeged.hu honlapján is megtekinthető.

SZTEinfo

 


Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek