SZTE Info

Friss diplomás orvosdoktorokat köszöntöttek az SZTE-n

Az SZTE Általános Orvostudományi Kar diplomaátadó ünnepségét a TIK-ben rendezték június 29-én.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán a 2012/2013-as tanévben 136 magyar és 36 angol tagozaton végzett hallgatót avattak orvosdoktorrá ünnepélyes keretek között. Az SZTE szenátusa Szabó Gábor akadémikus, az universitas rektora elnökletével, Vécsei László akadémikus, orvoskari dékán, Nagy Katalin fogorvoskari és Hohmann Judit gyógyszerészkari dékán társaságában gratulált a végzetteknek. A felavatottakat Vécsei László dékán búcsúztatta. 21-en summa cum laude fokozattal fejezték be tanulmányaikat.

 

SZTEinfo


AOK_diplomaoszto
ÁOK diplomaosztó - GALÉRIA
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

SZTEmagazin

2018. július 02.

nyito

6 ezer oldalnyi dokumentum, 4 órán át tartó megbeszélés – ez a Szegedi Tudományegyetem vezérkarában az átadás – átvétel mérlege. Dr. Rovó László orvosprofesszor az SZTE 2018. július 1-jétől kinevezett rektora sajtótájékoztatón mutatta be az SZTE 4 új rektorhelyettesét.

SZTEtelevízió

2018. május 30.

kiemelt_SZG_diszpolgar

Idén a Szegedi Tudományegyetem rektora, Dr. Szabó Gábor lett Szeged díszpolgára. Az elismerést május 18-án a díszközgyűlésen adta át Botka László polgármester. A Szeged Televízió ebből az alkalomból készített vele egy életútinterjút.

Eseménynaptár

Eseménynaptár RSS

Rendezvénynaptár *