Friss diplomásait köszöntötte az ETSZK is

Az SZTE Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar is elbúcsúztatta végzős hallgatóit, illetve a 2012-2013-as tanévet hagyományos diplomaosztó ünnepségével a TIK kongresszusi termében.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

SZS20130628_etszk_diplomaoszto_001A június 28-i rendezvényen összesen 81 BA-fokozatos diplomát adtak át az újdonsült gyógytornászoknak, védőnőknek, ápolóknak és szociális munkásoknak. A kar aranydiplomával köszöntötte 14 ötven évvel ezelőtt, gyémántdiplomával 7 hatvan évvel ezelőtt, illetve rubindiplomával 2 hetven évvel ezelőtt végzett hallgatóját. Az esemény fényét emelte jelenlétével Gál Györgyné, az említett aranydiplomások egykori évfolyamvezető oktatója is.

 

A Szegedi Tudományegyetem vezetésének képviseletében Varró András tudományos és innovációs rektorhelyettes európai színvonalú anyagi megbecsülést kívánt a hallgatóknak, továbbá felhívta a figyelmet a szakma fontosságára. Barnai Mária dékán asszony arra kérte a növendékeket, még ha időnként nehéz és mostoha körülmények között is kell majd munkájukat végezniük, nagyon vigyázzanak egészségükre, hiszen az a legfontosabb érték. A friss diplomások nevében Domonkos Norbert ápolás és betegellátás alapszakot végzett hallgató mondott köszönetet a szülőknek és oktatóknak a képzés során nyújtott segítségükért.

 

Szuda Sándor


Az SZTE Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar diplomaátadóján készült képgaléria itt megtekinthető

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés