SZTE Info

Továbbra is SZTE-műsorok a Telin TV kínálatában

Újabb műsorokkal jelentkezik az Telin Televízió esténkénti SZTE-blokkja. A csatorna a hét minden napján este 20 órától félórás műsoridőben foglalja össze az universitas történéseit.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Szegedi Tudományegyetemen zajló rendezvényekkel, tudományos előadásokkal és az oktatók bemutatásával foglalkozik a Telin Televízió minden nap 20 órától.

 

Június 24-én és 25-én a SzemeSZTEr műsora jelentkezik. 26-án, 27-én és 28-án a Szabadegyetem válogatásait tekinthetik meg a nézők. Szerdán Juhász Miklós Bőrünk védelmezői – a növényi zsírok, csütörtökön Martinek Tamás Biomolekulák utánzása – becsavarodva, pénteken pedig Mucsi László Légi távérzékelés alkalmazása a korszerű belvízmonitoringban című előadását láthatják. A hét utolsó két napján, 29-én és 30-án az SZTE-híradó foglalja össze a közelmúlt legfontosabb eseményeit.

 

A Szegedi Tudományegyetem híreiről szóló összefoglalók az adást követő délelőtt ismétlődnek a Telin Televízión. A SzemeSZTEr című műsor adását minden héten először a VTV Szeged sugározza.

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

SZTEmagazin

2018. július 02.

nyito

6 ezer oldalnyi dokumentum, 4 órán át tartó megbeszélés – ez a Szegedi Tudományegyetem vezérkarában az átadás – átvétel mérlege. Dr. Rovó László orvosprofesszor az SZTE 2018. július 1-jétől kinevezett rektora sajtótájékoztatón mutatta be az SZTE 4 új rektorhelyettesét.

SZTEtelevízió

2018. május 30.

kiemelt_SZG_diszpolgar

Idén a Szegedi Tudományegyetem rektora, Dr. Szabó Gábor lett Szeged díszpolgára. Az elismerést május 18-án a díszközgyűlésen adta át Botka László polgármester. A Szeged Televízió ebből az alkalomból készített vele egy életútinterjút.

Eseménynaptár

Eseménynaptár RSS

Rendezvénynaptár *