SZTE Info

Folytatódik az SZTE-blokk a Telin TV-ben

Újabb műsorokkal jelentkezik az Telin Televízió esténkénti SZTE-blokkja. A csatorna a hét minden napján félórás műsoridőben foglalja össze az universitas történéseit.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Telin Televízió továbbra is esténként 20 órától foglalkozik a Szegedi Tudományegyetemen zajló rendezvényekkel, tudományos előadásokkal és az oktatók bemutatásával.

Június 3-án a Szabadegyetem előadásával jelentkezik a SzemeSZTEr műsora. 4-én az Egyetemi híradó összefoglalja a hét legfontosabb történéseit. 5-én a Tudományegyetem című műsor jelentkezik, 6-án pedig egy újabb Szabadegyetem-előadást tekinthetnek meg a nézők. 7-én Juhász Miklós: A bibliai idők emberének növényei című előadását láthatják, majd 8-án ismételten híreket szállít az Egyetemi híradó. 9-én az SZTE Szent-Györgyi Tanulmányi Verseny Döntője zárja a Telin Tv jövő heti SZTE-blokkját.

A Szegedi Tudományegyetem híreiről szóló összefoglalók az adást követő délelőtt ismétlődnek a Telin Televízión. A SzemeSZTEr című műsor adását minden héten először a VTV Szeged sugározza.

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

SZTEmagazin

2018. július 02.

nyito

6 ezer oldalnyi dokumentum, 4 órán át tartó megbeszélés – ez a Szegedi Tudományegyetem vezérkarában az átadás – átvétel mérlege. Dr. Rovó László orvosprofesszor az SZTE 2018. július 1-jétől kinevezett rektora sajtótájékoztatón mutatta be az SZTE 4 új rektorhelyettesét.

SZTEtelevízió

2018. május 30.

kiemelt_SZG_diszpolgar

Idén a Szegedi Tudományegyetem rektora, Dr. Szabó Gábor lett Szeged díszpolgára. Az elismerést május 18-án a díszközgyűlésen adta át Botka László polgármester. A Szeged Televízió ebből az alkalomból készített vele egy életútinterjút.

Eseménynaptár

Eseménynaptár RSS

Rendezvénynaptár *