SZTE Info

Nyílt napot rendez az SZTE ÁOK Külföldi Hallgatók Oktatási Központja

A Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kara május 18-án (szombaton) német nyelvű nyílt napot tart a József Attila Tanulmányi és Információs Központban.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Az SZTE ÁOK Külföldi Hallgatók Oktatási Központja szombaton 10-től 12 óráig nyílt napon várja az egyetem német nyelvű képzési programjai iránt érdeklődőket. A rendezvényen prezentáció formájában bemutatják a Szegedi Tudományegyetemet és az itt zajló német nyelvű képzést. Az résztvevőknek lehetőségük lesz megtekinteni a márciusban átadott világszínvonalú Orvosi Készségfejlesztési Központot, valamint bemutató kurzusokat és előadásokat is megtekinthetnek.

A délelőtti programokat délidőben ebéd követi, majd városnézéssel zárják az ÁOK.-s nyílt napot.

A programról és az előzetes regisztrációról bővebb információkat az alábbi weboldalon érhetnek el.

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

SZTEmagazin

2018. július 02.

nyito

6 ezer oldalnyi dokumentum, 4 órán át tartó megbeszélés – ez a Szegedi Tudományegyetem vezérkarában az átadás – átvétel mérlege. Dr. Rovó László orvosprofesszor az SZTE 2018. július 1-jétől kinevezett rektora sajtótájékoztatón mutatta be az SZTE 4 új rektorhelyettesét.

SZTEtelevízió

2018. május 30.

kiemelt_SZG_diszpolgar

Idén a Szegedi Tudományegyetem rektora, Dr. Szabó Gábor lett Szeged díszpolgára. Az elismerést május 18-án a díszközgyűlésen adta át Botka László polgármester. A Szeged Televízió ebből az alkalomból készített vele egy életútinterjút.

Eseménynaptár

Eseménynaptár RSS

Rendezvénynaptár *