SZTE Info

SZTE-s első díj a hadtudományi OTDK-n

Budapesten, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképző Karán rendezték április 16–18. között a XXXI. OTDK Had- és Rendészettudományi Szekcióját.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Szegedi Tudományegyetemről két hallgató vett részt a szekcióban. Első helyezést ért el Rendészet és határrendészet tagozaton Hajdú Attila Balázs, az SZTE ÁJTK hallgatója „A hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazható távoltartás elméleti és gyakorlati kérdései” című munkájával. A Katonai műveletek tagozaton Fekete Csanád, az SZTE BTK hallgatója, „Városi hadviselés a XX. század második felében különös tekintettel az 1945 utáni amerikai és szovjet katonai doktrínákra” című munkájáért különdíjat kapott.

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

SZTEmagazin

2018. július 19.

Kiemelt_rektori

Napjainkban a nemzetköziesítés a felsőoktatási fokozatváltás központi eleme. Ez az átfogó program a Szegedi Tudományegyetem kapcsolatrendszerének erősítésére és nemzetközi láthatóságának növelésére fókuszál. Mi történt ezen a területen az elmúlt négy évben? Az SZTE kapu a világra? – kérdeztük az SZTE négy rektorhelyettesét.

SZTEtelevízió

2018. május 30.

kiemelt_SZG_diszpolgar

Idén a Szegedi Tudományegyetem rektora, Dr. Szabó Gábor lett Szeged díszpolgára. Az elismerést május 18-án a díszközgyűlésen adta át Botka László polgármester. A Szeged Televízió ebből az alkalomból készített vele egy életútinterjút.

Eseménynaptár

Eseménynaptár RSS

Rendezvénynaptár *