Bezár

Hírarchívum

SZTE-s műsorok a Telin TV-ben

SZTE-s műsorok a Telin TV-ben

2013. május 22.
1 perc

Ismét Szegedi Tudományegyetemet érintő témákat sugároz a Telin TV. A csatorna a hét minden napján 20 órától változatos műsorokban foglalja össze az universitas történéseit.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Hétfőtől vasárnap estig félórás műsoridőben foglalkozik a Szegedi Tudományegyetem történéseivel, rendezvényeivel, tudományos előadásaival és az oktatók bemutatásával a Telin Televízió SZTE-blokkja.

 

Május 20-án a SzemeSZTEr legújabb adása jelentkezett, 21-én a Professzorok című műsorban pedig Besenyei Lajos professor emeritusszal beszélgettek. 22-én a Tudományegyetem újabb része következik, majd 23-án Prohászka Péter Magyarország honfoglalás kori és kora Árpád-kori sírleletei című előadását tekinthetik meg a tévénézők. 24-én Visy Csaba Elektromosságot vezető szerves polimerek – a 21. század „műanyag fémei” – Fából vaskarika? című előadása lesz látható, 25-én pedig a Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Tanulmányi Versenyének összefoglaló filmjét vetítik. 26-án Fődi Attila A hagyományos kínai orvoslás című előadása zárja a Telin TV esti SZTE-blokkját.

 

Az SZTE-blokk műsorai az adást követő délelőtt ismétlődnek a Telin Televízión.

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek