Bezár

Hírarchívum

Milyen az egyetemisták közérzete?

Milyen az egyetemisták közérzete?

2013. március 23.
1 perc

Nyitott előadásokkal várja az érdeklődőket a 32 éves szegedi S. O. S. Telefonos Lelkisegélyszolgálat március 27-én és 28-án.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Milleniumi Kávéházban (Szeged, Dugonics tér 12.) március 27-én (szerdán) 16 órától Szenes Márta pszichológus, az SZTE Életvezetési tanácsadó Központ szakmai vezetője arra a kérdésre válaszol, hogy milyen az egyetemisták közérzete 2013-ban Szegeden? Kígyós Tamás 17 órától azt taglalja, hogy mitől működik jól egy szervezet a válságos időkben, avagy miként kezelhetőek a különféle krízisek a munkahelyen?

A Biopolisz pályázat részeként március 28-án (csütörtökön) folytatódik a program. Németh Anna előadásának címe: Megküzdés és pszichológiai immunkompetencia. Ugyanakkor Lengyelné Szugyiczki Mária jóga bemutatót tart.

Kiállítások is várják az érdeklődőket: a Kardos Dorka portrék mellett bepillantást engednek az S. O. S. titkainak egy részébe. Érdekes dokumentumokat, emlékeket válogattak össze, hogy bemutassák a telefonos lelkisegélyszolgálat önkénteseinek munkáját a szervezet megalakulásától egészen napjainkig.

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek