Bezár

Hírarchívum

2014. Július

1 2 
2014. július 03.
2 perc

A fiatalok körében népszerű Kanizsa Fesztiválon a Szegedi Tudományegyetem ismét többszörösen is megjelenik. A vajdasági ifjúsági fesztivál területén fölállított sátorban az SZTE Médiacentrum munkatársai adnak információt a Tisza-parti universitasról, ugyanakkor a programot gazdagító szabadegyetemen az SZTE több oktatója is előadást tart.

2014. július 03.
3 perc

„Új földjogi szabályozások” címmel rendezte meg az SZTE ÁJTK Továbbképzési Intézete első szakmai konferenciáját, melyen az aktuális jogi kérdésekről tartottak előadásokat a kar Tisza Lajos körúti épületében.

2014. július 03.
3 perc

Infokommunikációs technológiával támogatott egészségügyi eszközök, diagnosztikus és terápiás eljárások fejlesztései címmel tartottak szimpóziumot és bemutatót a Szegedi Tudományegyetem Telemedicina-projektje keretében 2014. július 2-án a Rektori Hivatal épületének dísztermében.

2014. július 02.
5 perc

A Szegedi Szabadtéri Játékok új helyszínét járták be 2014. július 1-jén a sajtó képviselői. A fogadalmi templom rekonstrukciója miatt idén a szabadtéri színház nem tudta már színpadként használni az épület előtti teret, ezért idén megfordult a nézőtér, és mobil színpadot építettek a Dóm téri óra alá.

1 2 

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek