Bezár

Sajtószoba

Sajtómeghívó

Sajtómeghívó

2013. október 09.
2 perc

A Szegedi Tudományegyetem Karrier Irodája az idei esztendőben is megrendezi az SZTE Állásbörzét és a Szolgáltatók Börzéjét, ezekhez kapcsolódva az Őszi Álláskeresésre Felkészítő Napokat, valamint az SZTE Mesterképzések Nyílt Napját.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Tisztelt Szerkesztőség, Kedves Újságíró Kolléga!


Október 14-én és 15-én az Őszi Álláskeresésre Felkészítő Napokon elsősorban a Szegedi Tudományegyetem hallgatóit és friss diplomásait várják a szervezők. Az ingyenes programban egyebek mellett gyakorlati foglalkozások, CV-élesítés, nyílt interjú, személyre szabott próbainterjú szerepel, és neves szakemberek tartanak előadásokat az álláskeresési interjúkkal, a testbeszéddel, a munkahelyi protokollal kapcsolatban, de a vállalkozóvá válás lépéseit is megismerhetjük az SZTE TIK-ben.

Részletek: http://www.sztekarrier.hu/hu/allasborze/szte_oszi_felkeszito_napok

 

A IX. SZTE Őszi Állásbörzére, a IV. Szolgáltatók Börzéjére és az V. SZTE Mesterképzések Nyílt Napjára október 15-én (kedden) 9 és 17 óra között kerül sor.

Helyszín: SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ (Szeged, Ady tér 10.).

 

Az eseményt október 15-én 9 órakor megnyitja: Szabó Gábor akadémikus, a Szegedi Tudományegyetem rektora.

 

Az SZTE Őszi Állásbörze célja, hogy a hallgatóknak és friss diplomásoknak lehetőséget biztosítsanak a munkaerő-piaci kapcsolatok kiépítésére helyi, regionális és országos cégek szakembereivel. A Szolgáltatók Börzéje abban segít, hogy találkozhassanak olyan cégekkel (nyelviskolák, autósiskolák, diákmunka-közvetítők stb.), amelyek a fiatalok karrierjét kisebb vagy nagyobb mértékben segítő szolgáltatásokat/termékeket kínálnak. A börzén az SZTE mesterképzést biztosító nyolc kara (ÁJTK, BTK, ETSZK, GTK, JGYPK, MK, TTIK, ZMK) is képviselteti magát, bemutatva 148 szakot felölelő mesterképzési kínálatát, tájékoztatva az érdeklődőket a jelentkezés feltételeiről is. A nap programját többek között életvezetési, karrier-, pályaorientációs és grafológiai tanácsadás, karrierjósda is színesíti.

A kiállítók listája és részletek: http://www.sztekarrier.hu/hu/allasborze/szte_oszi_allasborze

 

 

A rendezvényre tisztelettel hívjuk, szeretettel várjuk! Köszönjük szíves érdeklődését!

 

 

További információ:

Révész Balázs

SZTE marketing- és kommunikációs igazgató

mobil: 30/407-7445, e-mail: pr@rekt.szte.hu

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek