Bezár

Sajtószoba

Sajtómeghívó

Sajtómeghívó

2013. október 26.
1 perc

„Ifjúsági foglalkoztatás” címmel tart előadást október 31-én 14 órától az SZTE Rektori Hivatal épületének dísztermében Andor László, az Európai Bizottság foglalkoztatásáért, szociális ügyekért és társadalmi befogadásért felelős biztosa.
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Tisztelt Szerkesztőség! Kedves Újságíró Kolléga!

 

Andor László, az Európai Bizottság foglalkoztatásáért, szociális ügyekért és társadalmi befogadásért felelős biztosa tart előadást a Szegedi Tudományegyetemen „Ifjúsági foglalkoztatás” címmel. A rendezvény célja a fiatalok foglalkoztatottságának növelését elősegítő európai uniós kezdeményezések bemutatása. Az eseményen elhangzik majd, hogy a fiatalok milyen kihívásokkal szembesülnek az európai munkaerőpiacon, illetve milyen lehetőségeket kínálnak az uniós kezdeményezések az elhelyezkedésre. Többek között szó lesz a legújabb intézkedésekről, az ifjúsági garanciaprogramról és mobilitási lehetőségekről is.

 

Az előadást

2013. október 31-én, csütörtök 14 órától tartja

Andor László

a Szegedi Tudományegyetem Rektori Hivatal épületének dísztermében

(Szeged, Dugonics tér 13., II. emelet).

 

 

A rövid előadást követően a résztvevők feltehetik kérdéseiket az elhangzottakkal kapcsolatban, illetve hangot adhatnak az Európai Unióval kapcsolatos véleményüknek.

 

Az eseményekre tisztelettel hívjuk, szeretettel várjuk!

 

Üdvözlettel:

Újszászi Ilona

SZTE Egyetemi Kiadó és Média Centrum vezető

SZTE szóvivő

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek