Bezár

SZTE Magazin

Okosp@d pályázat felsőoktatási intézményben tanulóknak

Okosp@d pályázat felsőoktatási intézményben tanulóknak

2016. október 18.
1 perc

Az ötletpályázat célja, hogy egy sorozatgyártásra alkalmas, több helyszínen is elhelyezhető, közösséget és emberi személyes kapcsolatokat építő Okospad szolgáltatásokra adjanak felhasználói ötleteket egyetemi és főiskolai hallgatók. A pályamunkákat november 11-ig várják.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Tervezz egy padból Okosp@adot! - jelmondattal hirdet ötletpályázatot a T-System Magyarország. Olyan sorozatgyártásra alkalmas Okosp@d szolgáltatásokra várnak ötleteket, amelyek több helyszínen is elhelyezhetők, valamint közösséget és emberi személyes kapcsolatokat is építenek. A legjobb ötleteket egy Okosp@d megtervezésére és kivitelezésére használják fel. Pályázni aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező, magyarországi felsőoktatási intézményben tanuló egyetemistákból és főiskolásokból álló maximum 3 fős csapatokban lehet.


Az elbírálás során figyelembe veszik – többek között – a pályamunkák hasznosságát, megvalósíthatóságát, egyediségét, vonzóságát és felhasználhatóságát is.


A legjobb pályázatok díjazásban részesülnek: minden díjazott csapat tagja lehetőséget kap a Telekom-T-Systems Gyakornoki Programon való részvételre.


  1. helyezett csapat díja: VOLT Fesztivál heti bérlet 2017.
  2. helyezett csapat díja: Tiszteletjegy a Brain Bar konferenciára 2017-re
  3. helyezett csapat díja: VIP Gold tiszteletjegy az FTC mérkőzésre a Groupama Arénába 2016-ban

A közönség által legjobbnak szavazott csapat díja: Akvárium jegy egy Telekom szponzorálta, szabadon választott koncertre 2016- ban.


A pályázatokat a legyelteisinformatikus.hu oldalon várják 2016. november 11-én éjfélig.


A részletes pályázati felhívás és további információ itt elérhető.

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek