SZTE magazin

Kutatás

2014. február 23.

Mikrobiológiai szennyezések nyomait keresték az SZTE Mérnöki Kar kutatói

 

Még a legegészségesebb élelmiszereink sem mindig mentesek baktériumoktól. Vegyük példának a mézet. Ki gondolta volna, hogy a méhek által serényen összehordott összetett anyagban akár toxintermelő baktériumok is megbújhatnak?

2014. február 23.

Beszélgetés Schirm Anitával

 

A Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar Magyar Nyelvészeti Tanszék adjunktusa, Schirm Anita a Magyary-ösztöndíjat választotta, hogy lerántsa a leplet a tévesen kerülendő nyelvi elemeknek ítélt diskurzusjelölőkről.

Letöltés



SZEM_boritoSZEM_angol
AMM_kulonszamAlmaMater_Magazin_2019_tel
SZTEminarium_cimlapSZEM_klinika_2020_01