rektori_kiemelt_nagy

Már lehet jelentkezni a keresztféléves képzésekre!

A keresztféléves felvételivel kapcsolatban információk a www.u-szeged.hu/keresztfeleves oldalon olvashatóak. A 2016 februárjában induló önköltséges alapszakokra, osztatlan képzésekre és felsőoktatási szakképzésekre azok jelentkezhetnek, akik már rendelkeznek érettségi bizonyítvánnyal, az állami ösztöndíjas és önköltséges mesterképzésekre pedig azok, akik már megszerezték a szükséges felsőfokú végzettséget.


A Szegedi Tudományetem öt kara - a BTK, az ETSZK, a GTK, az MK és a TTIK - hirdet keresztféléves képzéseket, amelyekre 2015. november 15-ig lehet jelentkezni.

 

A szegedi egyetem nappali illetve részidős képzéseket hirdet, az érdeklődők összesen 16 szak közül válogathatnak nappali alapképzésben és/vagy részidős képzésben. A meghirdetett szakok: kommunikáció- és médiatudomány, szalvisztika, vallástudomány (BTK); szociálpolitika (ETSZK); marketing, nemzetközi gazdaság és gazdálkodás (angol nyelven), pénzügy, vállalkozásfejlesztés (GTK); élelmiszerbiztonsági- és minőségi mérnöki, élelmiszermérnöki, műszaki menedzser, vidékfejlesztési agrármérnöki (MK); fizikus, gazdaságinformatikus, info-bionika mérnöki, környezetmérnöki, mérnökinformatikus, programtervező informatikus, vegyész (TTIK).

 

A 2016 februárjában induló önköltséges alapszakokra, osztatlan képzésekre és felsőoktatási szakképzésekre azok jelentkezhetnek, akik már rendelkeznek érettségi bizonyítvánnyal, az állami ösztöndíjas és önköltséges mesterképzésekre pedig azok, akik már megszerezték a szükséges felsőfokú végzettséget. A jelentkezéseket kizárólag elektronikus úton adhatják be az érdeklődők a felvi.hu E-felvételi szolgáltatásain keresztül.

 

SZTE-info


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták

Szolga_Valentina_kicsiSzolga Valentina – GYTK, gyógyszerész

Már gimnáziumban is Szegedre jártam, így szinte egyenes út vezetett az SZTE-re. Mórahalmi vagyok, így az SZTE helyileg közel van, Szegedet pedig egy vonzó, gyönyörű városnak tartom. Ami nagyon pozitív számomra, hogy a képzés rendkívül gyakorlatorientált, és az egyetemi rangsorokban is jó helyezéseket érünk el.


Juhasz_AnnaJuhász Anna - MGK, mezőgazdasági mérnök

Számomra egyértelmű volt már a középiskolában, hogy az MGK-n biztosan szép jövő vár rám. Sok jót hallottam ismerősöktől, de most, hogy a hallgatója lehetek ennek a karnak, én is sok maradandó élményt továbbíthatok érettségizős barátaimnak. Az órákon tanultakat az otthoni családi gazdaságban bátran kamatoztathatom. Szuper külföldi lehetőségek, gyakorlatias oktatás, és nem utolsósorban a családias légkör, amit nagyon szeretek. Ez elsősorban abban nyilvánul meg, hogy kiváló a tanár-diák kapcsolat.



További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *