Dokumentumok beküldése

Legkésőbb 2016. július 12-ig kell benyújtaniuk a felvételizőknek a pontszámításhoz szükséges (és a jelentkezéskor még nem csatolt) dokumentumaikat az E-felvételiben. Összegyűjtöttük, hogy mire kell figyelni a dokumentumok beküldésénél.


Sok idő telt el február közepe óta, azóta az idén végző középiskolások megkapták az év végi bizonyítványukat, lassan az érettségit is maguk mögött tudják, sokan szereztek nyelvvizsgát vagy más többletpontra jogosító végzettséget, másoknak éppenséggel az adataik változtak meg. Ezeket a változásokat mind rögzíteni kell az E-felvételi felületén is, hogy bekerüljenek a felvételi rendszerbe.


További információk a felvi.hu oldalon érhetőek el >>>


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


Balogh_RamonaBalogh Ramóna - TKK, magyar-, média-, mozgókép-, és kommunikációtanár

Ezzel a képzéssel a későbbiek során nagyobb esélyem van a munkaerőpiacon való elhelyezkedésre, és szerintem a kommunikáció bármely munkaterületen kifizetődő. Azért ezt a szakot választottam, mert kisgyermekkorom óta szerelmese vagyok a magyar nyelvnek, a magyar irodalomnak, és ehhez a kommunikáció mint olyan, elválaszthatatlan dolog.



Stricz_Walter_kicsiStricz Walter – ÁJTK, jogász

Hogy miért az SZTE? Egyrészt kézenfekvő választás volt dél-alföldi lakosként, másrészt nagyon jókat hallottam magáról az intézményről is. Úgy gondolom, hogy világszínvonalon is ez egy kiemelkedő egyetem, nagyon jó szakmai képzést nyújt a hallgatóknak. Véleményem szerint, aki a mi egyetemünket választja, az egy piacképes diplomát szerezhet, ezután pedig nagyon jó állásokra pályázhat. Kiemelném saját tapasztalataim alapján, hogy magas szakmai kvalitásokkal rendelkező tanári kar áll a hallgatók rendelkezésére, az oktatók többsége készséggel segít azoknak a diákoknak, akik érdeklődnek az adott téma, terület iránt.

További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *