Fontos dátum közeledik, alig másfél hónapuk maradt a felvételizőknek a döntésre

Elindult a 2019-es felvételi, a felvételizőknek hamarosan meg kell hozniuk döntésüket a továbbtanulásról. De mi a határidő?


2019. február 15-e: ez a felvételi jelentkezési határideje. Eddig kell az E-felvételiben rögzítenetek a kiválasztott egyetemet, főiskolát, valamint a saját adataitokat. Ezek hitelesítésének határideje pedig öt nappal későbbre esik, február 20-ra.


Ha még nem tudjátok biztosan, hova szeretnétek jelentkezni, érdemes böngészni a különböző intézmények és szakok között. Az induló szakok listáját – intézményenként – itt nézhetitek meg, itt pedig képzési szint, szaknév, típus szerint kereshettek.


Forrás: eduline.hu


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


Mango_MagdolnaMangó Magdolna - ÁJTK jogász

A képzéssel kapcsolatban eddig csak pozitív tapasztalataim vannak. A tanárok korrektek, bár vannak nehéz tantárgyak, de végig lehet vinni. Szeged nagyon jó hely, a közelsége miatt is ide akartam jönni, valamint azért, mert sok ismerősöm járt ide, ők is ajánlották. Mindig is jogász akartam lenni, és úgy érzem, hogy a szegedi ÁJTK megfelelő hely erre.




Mikula_AndreaMikula Andrea - ÁJTK, jogász

Elsősorban azért választottam az SZTE ÁJTK-t, mert itt lakom Szegeden, és úgy hallottam, hogy a szegedi jogi képzés nagyon jó. Ez az évek során be is bizonyosodott. Másrészt utánanéztem néhány felmérésnek, és úgy értesültem, hogy a Szegedi Tudományegyetem legalább olyan magas szintű képzést nyújt, mint más hasonlóan nívós egyetemek az országban. A jogi karon nagymértékű tudásra és talpraesettségre tettem szert az évek során, amit nem csak a munkaerőpiacra kilépve fogok tudni kamatoztatni.



További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *