Július 11-ig pótolhatjátok a felvételihez szükséges dokumentumokat

Július 11-ig tölthetitek fel az e-felvételi rendszerébe azokat a dokumentumokat, amelyeket február 15-e után szereztetek meg – hívja fel a figyelmet a Felvi.


„Fontos tudni, hogy a benyújtott dokumentumok feldolgozási folyamaton esnek át, amely néhány napot vesz igénybe – ez a folyamat nyomon követhető a dokumentum státuszán. Ha pedig a feldolgozott dokumentum hatással van a jelentkezői összpontszámra, a változás csak a dokumentum feldolgozását követő napon jelenik meg a pontszámban” – írják.


Hozzáteszik: érdemes tehát néhány nappal később visszatérni az E-felvételi felületre, és ellenőrizni a friss feldolgozottsági státuszokat, de ugyanígy türelemmel kell lenni, hogy a feltöltött dokumentumok „hatását" megláthassuk az összpontszámunkban.


Forrás: eduline.hu


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


Sisak_MagdolnaSisák Magdolna - GTK, pénzügy-számvitel

Azért jöttem ide, mert nővérem is gazdasági szakon végzett, és mondta, hogy ez előnyös a munkaerőpiacon, mert elég jó helyen tudott vele elhelyezkedni. Eddig nincsenek negatív élményeim, bár sokat kell tanulni, de tetszik nagyon a kar, és maga a szak is, ajánlom másoknak is. Diákközpontú, gyakorlatias az oktatás, hasznos ismeretekre teszünk szert.




meszaros-adriannaMészáros Adrianna – GTK: kereskedelem és marketing

Vajdasági vagyok, azért is szeretem Szegedet, mert sok mindenben hasonlít Szabadkára. Ismerősöktől rengeteg jót hallottam már az egyetemről, amit most saját bőrömön is tapasztalok. A kar számos ösztöndíjjal támogatja a legtehetségesebb diákokat és lehetőséget biztosít a gyakorlatszerzésre is. Kedvencem a kari sportnap, mert itt nemcsak mozoghatok, de a csapatjátékok segítenek a beilleszkedésben is.



További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *