Felvételi: szombaton karbantartást végeznek az Ügyfélkapun, pár óráig nem lehet majd hitelesíteni

Február 9-én napközben karbantartást végeznek az Ügyfélkapun, ezért ebben az időszakban nem lehet majd hitelesíteni a felsőoktatási felvételi online jelentkezési lapját.

Február 9-én napközben karbantartást végeznek az Ügyfélkapun, ezért ebben az időszakban nem lehet majd hitelesíteni a felsőoktatási felvételi online jelentkezési lapját.


Az Ügyfélkapun 2019. február 9-én napközben karbantartást végeznek, amely befolyásolja az E-felvételi használatát is – hívta fel a figyelmet a Felvi.


2019. február 9-én, szombaton reggel 9 óra és délután 5 óra között nem lesz elérhető az Ügyfélkapu, vagyis nem lehet majd hitelesíteni a jelentkezéseket.


A felsőoktatási felvételire egyébként február 15-ig jelentkezhettek, a hitelesítés határideje február 20. Hitelesíteni az Ügyfélkapun keresztül, vagy az E-felvételi felületéről kinyomtatott és aláírt hitelesítő adatlap postára adásával (cím: Oktatási Hivatal, 1380 Budapest, Pf. 1190) lehet.


Forrás: eduline.hu


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


Toth_BalazsTóth Balázs - MK, élelmiszermérnök

Az ismerőseimtől sokat hallottam, hogy nagyon jó egyetem az SZTE, sok lehetőséget ad az intézmény, pezsgő a diákélet, Szeged igazi egyetemváros. Azért választottam a Mérnöki Kart, mert élelmiszer-mérnöki szakra akartam jönni, és szerintem Szeged az az egyetem az országban, ahonnan a legképzettebb mérnökhallgatók kerülnek ki, s biztosan tudnak jó munkát találni. A tantárgyak nagyon nehezek, de a tanárok segítőkészek.




Lukács PetraLukács Petra – BTK – néprajz

Szeged egyik pozitívuma, hogy nem túl nagy a város. Sok az egyetemista fiatal, és szinte mindenki tud segíteni a másiknak, ha szükséges. Éppen ezért itt elsőévesként sem tud elveszni az ember. Ezt segíti természetesen az is, hogy szinte minden egy helyen van. A legjobb szerintem, hogy a szórakozóhelyek, kávézókban eszmecserére is van lehetőség.




További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *