Felvételizők, figyelem! Csak így lesz érvényes a jelentkezésetek

A jelentkezési időszak hamarosan véget ér, de mi kell ahhoz, hogy a jelentkezéseteket mindenképp elfogadják? Ezeket a feltételeket kell teljesíteni az érvényes jelentkezésért.

A következő három dologra kell majd nagyon odafigyelni, ha szeretnétek érvényes, kifogásolhatatlan jelentkezést leadni. Ugyanis a jelentkezésetek csak akkor tekinthető érvényesnek, ha:


  • a határidőn belül (2019. február 15-ig) nyújtottátok be,
  • a 2019. évi általános felsőoktatási felvételi eljárásnak megfelelő, erre a célra kialakított elektronikus felületen nyújtottátok be jelentkezését, és a személyes adataitokon kívül megjelöltetek legalább 1 jelentkezési helyet,
  • az E-felvételiben kitöltöttétek jelentkezési űrlapot (az utolsó adatállapotnak megfelelően) hitelesítettétek (ezt két módon tehetitek meg: vagy ügyfélkapun keresztül vagy kinyomtatott, aláírt, postai úton benyújtott hitelesítő adatlappal). Erre a határidőig benyújtott jelentkezés után még lesz öt napotok, hiszen hitelesíteni 2019 február 20-ig van lehetőségetek.

Fontos, hogy a nem hitelesített elektronikus jelentkezés a rendelkezésre álló határidőn túl nem fogadható el, és ez a jelentkezés érvénytelen lesz.


Forrás: eduline.hu


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


Amer BatshoneAmer Batshone – GTK – International economy and business

Nálam az elsődleges szempont az volt, hogy Európában szerettem volna tanulni. Így találtam rá a Szegedi Tudományegyetemre, hiszen nagyon jó hírnévvel rendelkezik. A képzési területemről is azt hallottam, és most már tapasztaltam is, hogy nagyon színvonalas az oktatás, és megbecsülik a diplomát, amit itt szerzünk. Emellett nagyon olcsó itt az élet, úgyhogy megéri itt egyetemistának lenni.





ondrik-imolaOndrik Imola – ÁJTK: nemzetközi tanulmányok

Szegeden az egyetemi élet hatalmas, számos területen kipróbálhatjuk magunkat: írhatunk az egyetemi újságba, beléphetünk az egyetemi színházba, kórusba, különböző sportklubokba. Megannyi program segíti a külföldi tapasztalatszerzést és jövőnk tervezését is, például az Erasmus-tájékoztató és az Állásbörze.



További hallgatói vélemények >>>