Hitelesítés február 22-ig

A szeptemberben induló képzések e-felvételizőinek hitelesíteniük is kell jelentkezésüket: erre a jelentkezési határidőt követően - amennyiben ezt még nem tették meg - 2019. február 22. éjfélig van lehetőségük.

A hitelesítés kétféleképpen végezhető el

  • Ügyfélkapun keresztül, a két rendszerbe történő együttes belépéssel. (Az Ügyfélkapu használatához egyszeri személyes regisztráció szükséges bármelyik okmányirodában, kormányhivatali ügyfélszolgálati irodában, adóhatóság ügyfélszolgálatán, külképviseleten, de elektronikusan is indítható a 2016. január 1-jét követően kiállított érvényes személyazonosító igazolvány birtokában. Arra figyelni kell, hogy a hitelesítéshez ideiglenes regisztráció nem fogadható el!) A hitelesítési folyamat végrehajtására vonatkozó pontos útmutatást az E-felvételi felülete tartalmazza. A hitelesítés eredményéről a jelentkező elektronikus értesítést kap.
  • Az E-felvételi felületéről kinyomtatott hitelesítő adatlapot aláírva, majd legkésőbb ferburár 22-ig az Oktatási Hivatal, 1380 Budapest, Pf. 1190 címre postára adva (célszerű ajánlott küldeményként küldeni).

A felvételiző jelentkezési szándéka a hitelesítés után válik érvényessé. Azoknak, akik már a jelentkezési határidő előtt hitelesítették a jelentkezésüket, ám azt követően február 17-ig még módosítottak az adatokon, újra hitelesíteniük kell azt a fent említett módok valamelyikével!


A beérkezett hitelesítő adatlapok feldolgozása néhány napot vesz igénybe. A feldolgozás eredményéről a felvételizők e-mailben kapnak tájékoztatást, de az E-felvételi felületén is nyomon követhetik a jelentkezésük státuszát. Arra kérünk mindenkit, hogy folyamatosan figyeljék postafiókjukat, illetve az E-felvételi felületét.


Amennyiben a hitelesítés eredményéről a néhány napos átfutási időt követően nem kapnak e-mailt, illetve a felületen nem látják annak eredményét, abban az esetben mindenképpen vegyék fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunkkal.


Forrás: Felvi.hu



esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


barta-eszterBarta Eszter – GTK: kereskedelem és marketing

A továbbtanulásnál egyértelmű volt, hogy az SZTE-t jelölöm meg, Szeged szépségével és az egyetem jó hírnevével nem tudja felvenni a versenyt más intézmény. Életem egyik legjobb választásának tartom a GTK-t. A képzés lendületes és fiatalos, az oktatók nyitottak és segítőkészek. Pezsgő élet vár itt a hallgatókra, együtt élvezhetjük fiatalságunk legszebb napjait.




meszaros-adriannaMészáros Adrianna – GTK: kereskedelem és marketing

Vajdasági vagyok, azért is szeretem Szegedet, mert sok mindenben hasonlít Szabadkára. Ismerősöktől rengeteg jót hallottam már az egyetemről, amit most saját bőrömön is tapasztalok. A kar számos ösztöndíjjal támogatja a legtehetségesebb diákokat és lehetőséget biztosít a gyakorlatszerzésre is. Kedvencem a kari sportnap, mert itt nemcsak mozoghatok, de a csapatjátékok segítenek a beilleszkedésben is.



További hallgatói vélemények >>>