Hitelesítés február 22-ig

A szeptemberben induló képzések e-felvételizőinek hitelesíteniük is kell jelentkezésüket: erre a jelentkezési határidőt követően - amennyiben ezt még nem tették meg - 2019. február 22. éjfélig van lehetőségük.

A hitelesítés kétféleképpen végezhető el

  • Ügyfélkapun keresztül, a két rendszerbe történő együttes belépéssel. (Az Ügyfélkapu használatához egyszeri személyes regisztráció szükséges bármelyik okmányirodában, kormányhivatali ügyfélszolgálati irodában, adóhatóság ügyfélszolgálatán, külképviseleten, de elektronikusan is indítható a 2016. január 1-jét követően kiállított érvényes személyazonosító igazolvány birtokában. Arra figyelni kell, hogy a hitelesítéshez ideiglenes regisztráció nem fogadható el!) A hitelesítési folyamat végrehajtására vonatkozó pontos útmutatást az E-felvételi felülete tartalmazza. A hitelesítés eredményéről a jelentkező elektronikus értesítést kap.
  • Az E-felvételi felületéről kinyomtatott hitelesítő adatlapot aláírva, majd legkésőbb ferburár 22-ig az Oktatási Hivatal, 1380 Budapest, Pf. 1190 címre postára adva (célszerű ajánlott küldeményként küldeni).

A felvételiző jelentkezési szándéka a hitelesítés után válik érvényessé. Azoknak, akik már a jelentkezési határidő előtt hitelesítették a jelentkezésüket, ám azt követően február 17-ig még módosítottak az adatokon, újra hitelesíteniük kell azt a fent említett módok valamelyikével!


A beérkezett hitelesítő adatlapok feldolgozása néhány napot vesz igénybe. A feldolgozás eredményéről a felvételizők e-mailben kapnak tájékoztatást, de az E-felvételi felületén is nyomon követhetik a jelentkezésük státuszát. Arra kérünk mindenkit, hogy folyamatosan figyeljék postafiókjukat, illetve az E-felvételi felületét.


Amennyiben a hitelesítés eredményéről a néhány napos átfutási időt követően nem kapnak e-mailt, illetve a felületen nem látják annak eredményét, abban az esetben mindenképpen vegyék fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunkkal.


Forrás: Felvi.hu



esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


Moczar_DoraMóczár Dóra - ÁJTK, jogász

Szegediként a pályaválasztás előtt nem is volt kérdés, hogy itt szeretném elkezdeni jogi tanulmányaimat. Emellett, egyedül az SZTE ÁJTK biztosít az országban modulválasztási lehetőséget, teret adva annak, hogy mindenki érdekeltségi körének megfelelő jogterületen bővítse ismereteit. A város hangulata és nyüzsgése méginkább azt erősítette bennem, hogy jól döntöttem. Tanulmányaim során közéleti téren is aktív voltam és vagyok, gyakornokként pedig beleláttam a jogászi munkába és értékes tapsztalatokat szereztem, ezért biztos vagyok benne, hogy ha még egyszer választanom kellene, akkor is a Szegedi Tudományegyetemet választanám.



Honti_Szilard_felveteliHonti Szilárd - JGYPK, testnevelő-edző

Világéletemben sportoltam, ezért fontos volt számomra, hogy segíthessem a diákokat már fiatal korukban az egészségesebb életmód felé orientálni. Ehhez nagyon komoly támogatást nyújtanak a szakmailag felkészült tanárok és a sokrétű képzés, hiszen a tanulmányok alatt minden sportba betekintést kapok. Mindenki, aki szereti a sportot és valóban ezzel akar foglalkozni később, itt megtalálja a számításait. Csak ajánlani tudom mind az egyetemet, mind pedig a szakot a fiatalabbaknak.


További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *