Tehetséggondozó tábort hirdet az SZTE Móra Ferenc Szakkollégium

Az SZTE Móra Ferenc Szakkollégium idén is megrendezi a középiskolások körében népszerű tehetséggondozó táborát. A programra elsősorban bölcsészet, társadalom és természettudományok iránt érdeklődő 10-12. évfolyamos középiskolás diákokat várnak. Jelentkezni május 15-ig lehet.

Tehetséggondozó tábort szervez 2019. július 29. és augusztus 3. között az ország legnagyobb és egyik legjobb szakkollégiuma. A 10-12. évfolyamos középiskolásokat a Szegedi Tudományegyetem és a Magyar Tudományos Akadémia professzorainak előadása, kiscsoportos szakmai programok és szabadidős események várják.


felhivas_Tehetseggondozo_tabor


Jelentkezni május 15-ig az alábbi űrlap kitöltésével lehet. További információ itt.



esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


Toth_BalazsTóth Balázs - MK, élelmiszermérnök

Az ismerőseimtől sokat hallottam, hogy nagyon jó egyetem az SZTE, sok lehetőséget ad az intézmény, pezsgő a diákélet, Szeged igazi egyetemváros. Azért választottam a Mérnöki Kart, mert élelmiszer-mérnöki szakra akartam jönni, és szerintem Szeged az az egyetem az országban, ahonnan a legképzettebb mérnökhallgatók kerülnek ki, s biztosan tudnak jó munkát találni. A tantárgyak nagyon nehezek, de a tanárok segítőkészek.



Zadori_BenceZádori Bence – BTK – Kommunikáció-és médiatudomány

Szeged az Alföld fővárosa. Nem olyan nagy és túlcifrázott, mint Budapest, és ez az élmények, az ismerkedés javára szolgál. AZ SZTE pedig sokkal gyakorlatiasabb képzést ad a legtöbb egyetemnél, ami a választott szakom (kommunikáció- és médiatudomány) számára elengedhetetlen. És hogy miért a #sztekomm? Mert túlságosan érdekel a világ és ezt itt különösen díjazzák.

 

További hallgatói vélemények >>>