Educatio

Az Educatio kiállításon is bemutatkozik a Szegedi Tudományegyetem képzési kínálata

A középiskolások számára is kiváló tájékozódási lehetőség az ingyen látogatható Educatio kiállítás. Ott több mint 50 hazai felsőoktatási intézmény – közte az ország egyik legrangosabb egyetem, az SZTE – kínálata hasonlítható össze.


Az egyetemek és főiskolák képviselőitől és jelenlegi hallgatóitól megtudhatják a legfrissebb és legfontosabb információkat a képzési rendszerről, a szakokról, a felvételi esélyekről és lehetőségekről, valamint a tanulmányi és szociális juttatásokról, a kollégiumi elhelyezésről, illetve az intézmény nyújtotta szabadidős tevékenységekről is kérdezhetnek – olvasható az Edcucatio honlapján.

Jellegzetessége az oktatási szakvásárnak, hogy ott a tankönyvkiadók, taneszközgyártók és -forgalmazók, a külföldi egyetemek, nyelviskolák, szakképző intézmények és oktatással foglalkozó kutatóintézetek is bemutatják kínálatukat. A felvételizésre készülő középiskolások a Szegedi Tudományegyetemet az F22-es standnál találják. A térkép itt elérhető: térkép.

További információ a 15. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás honlapján.


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták



Marton_DorinaMárton Dorina - GTK, pénzügy-számvitel

Mindig is nagyon szerettem a matematikát és a történelmet, így orientálódtam a Gazdaságtudományi Kar felé. Ráadásul a nővérem is itt tanult és ő még jobban motivált ez irányba. A várost külön kiemelném diákbarát jellege miatt. Nagyon szeretem a szakomat, és tudom, hogy közgazdászdiplomával bárhol elhelyezkedhet az ember, akár külföldre is.




Sisak_MagdolnaSisák Magdolna - GTK, pénzügy-számvitel

Azért jöttem ide, mert nővérem is gazdasági szakon végzett, és mondta, hogy ez előnyös a munkaerőpiacon, mert elég jó helyen tudott vele elhelyezkedni. Eddig nincsenek negatív élményeim, bár sokat kell tanulni, de tetszik nagyon a kar, és maga a szak is, ajánlom másoknak is. Diákközpontú, gyakorlatias az oktatás, hasznos ismeretekre teszünk szert.



További hallgatói vélemények >>>