Február 23-ig kell hitelesíteni a felvételi jelentkezést

Az e-felvételizők számára február 23. a hitelesítés határideje: eddig kell postára adniuk a hitelesítő adatlapot vagy Ügyfélkapun keresztül érvényesíteni a jelentkezésüket.

A 2015 szeptemberében induló képzések e-felvételizőinek hitelesíteniük is kell jelentkezésüket, ezzel válik ugyanis érvényessé a jelentkezési szándékuk. Amennyiben ezt nem tették meg korábban, a jelentkezési határidőt követően 2015. február 23-ig van erre lehetőségük.

Hitelesíteni kétféleképpen lehet:

az E-felvételi felületéről kinyomtatott hitelesítő adatlapot aláírva, majd legkésőbb a fenti határidőig az Oktatási Hivatal, 1380 Budapest, Pf. 1190 címre postára adva (célszerű ajánlott küldeményként)

vagy

Ügyfélkapun keresztül, a két rendszerbe történő együttes belépéssel. (Az Ügyfélkapu használatához egy egyszeri, személyes okmányirodai regisztráció szükséges.) A hitelesítés megtörténtéről a jelentkező elektronikus értesítést kap.


Azoknak, akik a jelentkezési határidő, azaz 2015. február 15. előtt már hitelesítették a jelentkezésüket, de később még módosítottak az adatokon, újra hitelesíteniük kell azt a már említett módok valamelyikén.

A beérkezett hitelesítő adatlapok feldolgozása - azok számától függően - néhány napot vesz igénybe. A feldolgozás eredményéről az elektronikus jelentkezők e-mailben kapnak tájékoztatást, valamint az e-felvételi rendszerben is nyomon követhetik a jelentkezésük státuszát.

Forrás: Felvi.hu


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


sallai-doraSallai Dóra- GTK: pénzügy és számvitel

Semmi kétségem nem volt afelől, hogy az SZTE-re fogok jelentkezni, ugyanis ott tanuló ismerőseimtől csak pozitív véleményt hallottam. Érdekesnél érdekesebb kurzusok színesítik az egyetemi éveket, mindemellett magas színvonalú a sport és a nyelvoktatás is. Jó döntés az SZTE, mert országszerte elismert tudást ad a hallgatóknak, és itt olyan lehetőségekkel találkozhatunk, amik pozitívan hatnak mind a pályánk, mind az életünk során.


ondrik-imolaOndrik Imola – ÁJTK: nemzetközi tanulmányok

Szegeden az egyetemi élet hatalmas, számos területen kipróbálhatjuk magunkat: írhatunk az egyetemi újságba, beléphetünk az egyetemi színházba, kórusba, különböző sportklubokba. Megannyi program segíti a külföldi tapasztalatszerzést és jövőnk tervezését is, például az Erasmus-tájékoztató és az Állásbörze.



További hallgatói vélemények >>>