Nyílt nap a Gyógyszerésztudományi Karon

2018. január 21. 10-12 óra

A Szegedi Tudományegyetem tisztelettel meghívja Önt a Gyógyszerésztudományi Kar nyílt napjára 2018. január 21-én, vasárnap 10 és 12 óra között.


Az SZTE Gyógyszerésztudományi Kara 2018. január 21-én, vasárnap 10 órától rendezi meg nyílt napját. Helyszíne a Gyógyszerésztudományi Kar épületének II. számú tanterme (6720 Szeged, Eötvös u. 6., 1. emelet).


A nyílt nap alkalmával a Kar után érdeklődők részletes információkat kaphatnak a Gyógyszerésztudományi Karon folyó graduális képzésről, a felvételi követelményekről, az oktatás stukturájáról, továbbá a komplex szak- és továbbképzésről, doktori képzésről. A tájékoztató előadás után lehetőség van kérdések feltevésére, közvetlen beszélgetésre oktatókkal és hallgatókkal. A vendégeket fogadja a Gyógyszerésztudományi Kar beiskolázási és közkapcsolati dékánhelyettese.


A nyílt nap második részében a Kar egyes intézeteiben történő látogatás során lehetőség van bepillantást nyerni a Karon folyó oktató és kutató munka részleteibe, megtekinteni a hallgatói és egyes kutató laboratóriumokat.


Az SZTE Gyógyszerésztudományi Kar oktatói és hallgatói szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt!


esza_felso

Nyiss a Jövőd Felé!Hallgatóink mondták


Olasz_BalazsOlasz Balázs - ZMK, előadóművész – klasszikus orgona

Mindig is tudtam, hogy zenész akarok lenni, már ötévesen a rádiót hallgatva operákat énekeltem. Később jött a zongora szeretete. Általános iskolában azt mondtam, hogy zongoraművész leszek, ez annyiban módosult, hogy orgona lett belőle. Békéscsabára jártam zenei konzervatóriumba, és a nyári kurzusok során volt szerencsém Szegeden is zenélni, ekkor szerettem bele a városba. Hogy miért pont Szegedet választottam a zenei pályám szempontjából? Mert ezen az egyetemen nagyon magas színvonalúan tanítanak, és közel van a lakóhelyemhez. Plusz megtalálható a városban az a pezsgés (koncertek sorozata), amire egy zenésznek szüksége van.
Fűrész ZsófiaFűrész Zsófia – ÁOK – orvos

Szeged rengeteg lehetőséget nyújt a diákoknak egyaránt a szórakozás, kultúra, és a munkavállalás terén is. Annak ellenére, hogy vidéki egyetem, az oktatás színvonala eléri a pesti egyetemekét, sőt szerintem még túl is szárnyalja azokat. Nagyon szeretek itt tanulni, nagyon szeretem, hogy ilyen nyugis, barátságos maga a város is.

További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *