Szerezzen OKJ-s képzettséget a Gyógyszerésztudományi Karon!

A nagy múlttal rendelkező SZTE Gyógyszerésztudományi Kar 2018. évben is elindítja OKJ-s gyógyszerkiadó szakasszisztens képzését.

A Gyógyszerésztudományi Kar legfőbb védjegye, hogy magasan képzett és szakmailag elismert oktatókkal, minőségi és gyakorlatorientált tudást nyújt a hallgatók számára, amely a jelenlegi munkaerőpiacon segíti a sikeres elhelyezkedést, jó érvényesülési és anyagi lehetőségekkel párosulva.


Gyógyszerkiadó szakasszisztens

OKJ száma: 55 720 02

Nyilvántartásba vételi szám: E-000447/2014/A030


A szakképesítés-ráépülés munkaterületének rövid leírása:

A gyógyszerkiadó szakasszisztens gyógyszerész jelenlétében, önállóan látja el a vényköteles és a vénynélküli gyógyszerek, gyógynövények, gyógyhatású készítmények és az egyéb, gyógyszertárban kiadható termékek kiadását, valamint ezzel kapcsolatos betegtájékoztatást, tanácsadást végez.

A szakképesítés-ráépüléssel rendelkező képes:

- expediálásban részt venni;

- önállóan végezni a gyógyszerellátással, gazdálkodással kapcsolatos egyes tevékenységeket.


Időtartama: 2 félév


A képzés modulja:

- Gyógyszerkiadással kapcsolatos komplex tevékenységek


Óraszám: 1100 óra (550 óra elmélet + 550 óra gyakorlat)

Az elméleti képzéseink pénteki és szombati napokon folynak. A gyakorlati képzést a jelölt által választott gyógyszertárban kell letölteni.


A programba való bekapcsolódás feltételei:

- érettségi végzettség

- szakmai végzettség: gyógyszertári asszisztens szakképesítés (OKJ 54 720 03,

OKJ 55 720 03, OKJ 52 5052 01, OKJ 52 720 01 0010 52 03)

- egészségügyi alkalmasság

- 2 év gyógyszertári területen gyógyszertári asszisztensként eltöltött szakmai gyakorlat


Tervezett indulás: 2018. február


Tandíj: 190.000 Ft / félév + 50.000 Ft szakmai vizsgadíj


Amennyiben felkeltette érdeklődését képzésünk vagy bővebb információt szeretne kapni, úgy az alábbi telefonszámon vagy e-mailen keresztül várjuk szíves megkeresését!

Telefonszám: +36 62 544 921

Email: office.clph@pharm.u-szeged.hu

Kapcsolattartó: Dr. Doró Péter


esza_felso

Nyiss a Jövőd Felé!Hallgatóink mondták


Horvath_FiorellaHorváth Fiorella - MK, műszaki menedzser

Főként a közösségi élet vonzott a Szegedi Tudományegyetemre. Műszaki menedzser szakon tanulok, az fogott meg benne, hogy a dolgok műszaki és a gazdasági részébe is bele tudok látni. Ráadásul nagyon jó lehetőségek vannak az egyetemen például: egy logisztikai tárgy keretében például elutazunk Brüsszelbe, hogy feltérképezzük az ottani repülőteret. Az itt tanulók valóban egy kis csapatot alkotnak. Viszonylag kevesen járunk az MK-ra a többi karhoz képest, ezért ismert mindenki mindenkit, és mindig egymás segítségére tudunk lenni. Ráadásul a diákélet is fantasztikus, csak ajánlani tudom mindenkinek.


Gal_ErikaGál Erika - FOK, fogorvos

Nem bántam meg, hogy az SZTE Fogorvostudományi Karára járhatok. Az oktatás nagyon magas színvonalat képvisel, ráadásul nagyon jó kis közösségbe csöppentem. A tanárok korrektek, a tananyag elérhető, csak tanulni kell. Ráadásul minden év végén van nyári gyakorlat, ami kötelező jellegű. Az egyetem gyakorlati helyet is biztosít itt a szegedi klinikán, ezen felül minden államilag támogatott diákjának tömegközlekedési bérletet és jegyzettámogatást biztosít, amit rendkívül hasznosnak tartok.További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *