ponthatarok_2018_SZTE-FOK_kezdo

Felvételi ponthatárok a Fogorvostudományi Karon 2018-ban

Gratulálunk minden sikeresen felvételiző fiatalnak!

Nyilvánosságra kerültek a 2018 szeptemberében induló felsőoktatási szakok felvételi ponthatárai. A Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán idén állami ösztöndíjasként 423 pontot, önköltséges finanszírozás esetén 429 pontot kellett elérniük a sikeresen felvételizőknek, mely a hazai négy fogorvosképzőhely államilag finanszírozott képzés felvételi ponthatárai közül a második, a vidéki képzőhelyek viszonylatában az első helyet fogalja el.


Minden leendő hallgatónknak szeretettel gratulálunk és üdvözöljük őket az SZTE Fogorvostudományi Karán!


ponthatarok_szaklista_2018_SZTE-FOK


További fontos információk felvett hallgatóinknak.


Irány a gólyatábor!


Irány a gólyatábor!







esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


Toth_BalazsTóth Balázs - MK, élelmiszermérnök

Az ismerőseimtől sokat hallottam, hogy nagyon jó egyetem az SZTE, sok lehetőséget ad az intézmény, pezsgő a diákélet, Szeged igazi egyetemváros. Azért választottam a Mérnöki Kart, mert élelmiszer-mérnöki szakra akartam jönni, és szerintem Szeged az az egyetem az országban, ahonnan a legképzettebb mérnökhallgatók kerülnek ki, s biztosan tudnak jó munkát találni. A tantárgyak nagyon nehezek, de a tanárok segítőkészek.




jiang_xuezhiJiang Xuezhi - GTK: gazdálkodás és menedzsment

Az SZTE a világban és Magyarországon is jó hírű egyetem. Nagyszerű élmény itt tanulni. Az oktatók szakmailag kiválóak, a hallgatótársak kedvesek és nyitottak a külföldi kultúrák felé. A kellemes hangulatú kari rendezvények segítik a beilleszkedést és lehetőséget nyújtanak új barátságok kialakítására.



További hallgatói vélemények >>>