FOK_specialistak

Kedves felvételizők! Kedves jövendőbeli Gólyáink!

Létrejött Facebookon a FOK Specialisták – SZTE-s vagyok, kérdezz bármit csoport.


A csoport célja, hogy jobban megismerd az SZTE-t, a FOK-t és, ha bármilyen kérdésed felmerül, azt közvetlenül tőlünk tudd megkérdezni. A Specialisták küldetése, hogy Téged is az egyetemi élet szakértőivé tegyenek, miközben megmutatják a mindennapi kihívásainkat és örömeinket.

Beszélgessetek velünk bátran, igyekszünk minél hamarabb válaszolni kérdéseitekre!

A csoport linkje


További információ:






esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták

Ujvari_Greta_kicsiÚjvári Gréta – MK, élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki Msc

Bács-Kiskun megyéből jöttem, és mivel nem szerettem volna nagyvárosba menni, Szeged ideális választásnak tűnt. Azért maradtam az SZTE-n mesterképzésen, mert az alapszakon megszerettem az egyetemet, és kiváló oktatókkal találkoztam. Nagyon jó volt a közösség is, ami a mérnöki kart illeti, igazi kis családias hangulatról tudok beszámolni. A kar számos lehetőséget kínál a hallgatóknak a munka, a gyakorlatok terén is, akár duális képzést is választhat az érdeklődő.


bulik-patrikBulik Patrik – MK: műszaki menedzser

A szakmai gyakorlattal és a duális képzés bevezetésével már egyetemistaként lehetőségünk nyílik valódi munkatapasztalat szerzésére. Nyelvtanulásra is kiválóan alkalmas az SZTE, hallgatóként megannyi ösztöndíjra pályázhatunk a világ számos országába. Az egyetemi élet szerves része persze a kikapcsolódás is, melyhez sportolási, kulturális lehetőségeket és kedvezményes belépőket biztosítanak.



További hallgatói vélemények >>>