SZTE Info
etszk_tanevnyito_2010

ETSZK Tanévnyitó 2010

Tanévnyitó ünnepség az SZTE Egészségtudományi és Szociális Képzési Karon.
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Szegedi Tudományegyetem Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar 2010/2011-es tanév tanévnyitó ünnepsége

 

2010. augusztus 30. (hétfő) 11.00 órakor

illetve

2010. augusztus 31. (kedd) 12.00 és 13.30 órakor

 

kerül megrendezésre a Kar Bal fasori épületében (Bal fasor 39-45.).

 

2010. augusztus 30-án az Ápolás és betegellátás alapszak és a Szociális munka alapszak első éves levező tagozatos hallgatói, 2010. augusztus 31-én az Ápolás és betegellátás alapszak, az Egészségügyi gondozás és prevenció alapszak és a Szociális munka alapszak első éves nappali tagozatos hallgatói számára tartunk beiratkozást és tanévnyitó ünnepséget.

 

A tanévnyitón a hallgatói eskütétel után a Kar dékánja ünnepélyesen - kézfogással - a Szegedi Tudományegyetem polgárává fogadja a hallgatókat.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

esza_felso

SZTEmagazin

2019. augusztus 02.

nyito_PB

Hogyan változik a lakosság véleménye egy sportesemény alatt? Milyen társadalmi hozadéka van egy nemzetközi sporteseménynek? Polcsik Balázs, az SZTE JGYPK Új Nemzeti Kiválóság Program ösztöndíjasa többek között ezeket a kérdéseket járta körül nyertes pályázatában. A fiatal kutatót tapasztalatairól és eredményeiről kérdeztük.

SZTEtelevízió

2019. augusztus 07.

kiemelt_Berenyi_Antal

Berényi Antal, az SZTE Általános Orvostudományi Kar Élettani Intézet adjunktusa és kutatócsoportja azonosította azt az agyterületet, amely azoknak a ritmusoknak a keletkezéséért felelős, amelyek alvás közben a rövidtávú memóriából áttöltik az emléknyomokat a hosszú távú memóriába. A felfedezés segít annak a megértésében, miként tudunk emlékezni. Azt is felderítették, hogy a különböző epilepszia-típusok hogyan alakulnak ki az agyban. A kutatócsoport munkájáról dokumentumfilmben mesél az SZTE agykutatója.

Eseménynaptár

Eseménynaptár RSS

Rendezvénynaptár *