Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2013  --  Műszaki és Létesítménygazdálkodási Iroda
Ajánlattételi felhívás SZTE/2013/PM02397
Meghosszabbítva 1. alkalommal!

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: Szegedi Tudományegyetem Fül-orr-gégészeti és Fej-nyaksebészeti Klinika épületének (Szeged, Tisza L. krt. 111.) új műtőszárnnyal való bővítéséhez szükséges építési engedélyezési tervdokumentáció készítése.
2013. július 02.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2013/PM02397

Ajánlattételi határidő: 2013. július 12 13:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2013.október 25.

A beszerzés rövid ismertetője:

KÉRDÉS VÁLASZOK FELTÖLTVE + BEADÁSI HATÁRIDŐ HOSSZABBÍTÁS!


Helyszín:

 

Szegedi Tudományegyetem Fül-orr-gégészeti és Fej-nyaksebészeti Klinika Szeged, Tisza L. krt. 111.

 

Tárgy:


Építési engedélyezési tervdokumentáció készítése a mellékelt szakmai program alapján.

Az építési engedélyes tervdokumentációk leadását 6 példány papír alapú és 2 példány elektronikus (CD) formátumban kell teljesíteni. Az engedélyes tervekhez szakágankénti költségbecsléseket is kell készíteni.

A bővítendő épület és a telek helyi védelem alatt állnak.


ÁLTALÁNOS KÖVETELMÉNYEK ÉS INFORMÁCIÓK


A tervek elkészítésénél alapvető szempont a műszakilag megfelelő, de költséghatékony megoldások betervezése.


A tervezőnek le kell folytatnia a szükséges hatósági, szakhatósági egyeztetéseket, valamint folyamatos konzultációkat az üzemeltető képviselőjével, ezen egyeztetésekről és konzultációkról emlékeztetőt köteles felvenni, melyet az érintetteknek eljuttat.


A tervezőnek a tervezési feladat elvégzéséhez szükséges mindennemű feltárást el kell végezni, ezek költségét – az ideiglenes helyreállítással – az ajánlati árnak tartalmaznia kell. Az egyetem a feltáráshoz szükséges területet biztosítja.


A tervezés és a szakhatósági egyeztetések során felmerülő összes költség a nyertes pályázót terheli! (Tulajdoni lap és hiteles térképmásolat kiváltása, közreműködő szakhatóságok igazgatási szolgáltatási díjai, szakértői díjak…)


Az elkészítendő tervdokumentációkban foglalt szellemi alkotás a Tervező tulajdona lesz, de a tervezési díj megfizetésével a Megrendelő megszerzi a tervdokumentáció szabad, korlátozásmentes felhasználói jogát, amely alapján a Tervező előzetes jóváhagyása nélkül (de tájékoztatása mellett) jogosult azt teljes körben és korlátlan ideig felhasználni, továbbtervezésre másnak átadni, ezzel kapcsolatban a Tervezőnek további igénye nincs.


A nyertes pályázónak a tervek hatósághoz történő benyújtása előtt köteles konzultálni a megrendelő képviselőjével (projektmenedzser) a felmerült esetleges változtatásokat át kell vezetni. A konzultációról emlékeztetőt kell készíteni.


A nyertes pályázó 1 végszámlát nyújthat be az építési engedélyezési dokumentációk átadásakor.

 

Kizáró, alkalmatlansági feltételek:

Műszaki és szakmai szempontból alkalmatlan, ha a Pályázó nem rendelkezik:

Egészségügyi létesítmények tervezésével kapcsolatos tapasztalattal. Referenciaként megjelölendő legalább 1 db járóbeteg ellátó épület vagy épületrész tervezése.

Steril technológiával működő egészségügyi ellátó egység tervezésével kapcsolatos tapasztalattal. Referenciaként megjelölendő legalább 1 db ilyen jellegű épület vagy épületrész tervezése.

A pályázatok benyújtásánál kérjük megadni a tervdokumentációk vállalási árát, nettó és bruttó összegben

Nettó összeg: ............,-Ft

ÁFA: ................ 27%:,- Ft

Bruttó összeg: ................,- Ft


A vállalkozói számla kiegyenlítése átutalással történik, 60 napos fizetési határidővel.

A megrendelő előleget nem fizet. (mellékelt szerződés tervezet)

 

Helyszíni bejárás helye és időpontja:


Szeged, Tisza L. krt. 111.

2013. július 04. 10 óra


Találkozó az épület főbejárata előtt.



Letölthető állományok:
fülorrgége szakmai program.pdf
webrához tervezői szerződés tervezet.doc
fülorrgége webra kérdések-válaszok végleges.doc
FÜLORRGÉGE RAJZOK.ZIP

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás



Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Fakan Zoltán, irodavezető

fakan.zoltan@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kószó Péter, főmunkatárs SZTE GMF Műszaki és Beruházási Iroda, tel: +36 (62) 545-605, +36 (62) 544-000/5605

email: koszo.peter@gmf.u-szeged.hu

Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Priskin Zoltán E.V. (Szeged, Vadász u. 4/a)
Nyertes ajánlati ár: 3 900 000,-Ft+ÁFA

labor1_230x154.png

Hírek, aktualitások *

Rendezvénynaptár *

  • Szorgalmi időszak 2023/2024/2
    február 12. - május 18.
  • Education period 2023/2024/2
    február 12. - május 18.
  • Szorgalmi időszak
    február 12. - május 18.
  • Szorgalmi időszak a 2023-2024/2. félévben
    február 12. - május 18.
  • 2023/2024-II. félév Szorgalmi időszak
    február 12. - május 18.

Címkefelhő

14. Őszi Kulturális Fesztivál  BTK  Diplomaosztó  Egyetemi Tavasz  Egyetemi Élet  Egyetemi élet  Esemény  Fókusz  Irodalom  JGYPK  Kulturális Iroda  Kultúra  Kutatók Éjszakája 2009  SZTE Kulturális Iroda  SZTE Kultúrális Iroda  Sport  Szabadegyetem  TIK  TTIK  ZMK