Prezentáció Amszterdamból, Skype segítségével

Egyetemünk mindig is élen járt az innovatív módszertani megoldások kipróbálásában. Erre jó példa Gazdaságtudományi Karunk egyik szemináriumi óráján alkalmazott eljárás.
 
Október elején egy Antwerpenben tanuló diákunk Skype (internetes videótelefon) segítségével tartotta meg prezentációját Megyeri Eszter European Strategic Management című kurzusán. A diák az Agfa antwerpeni kutatóközpontjából jelentkezett be, és mind a kép-, mind a hangminőség megfelelő volt.
Sok hallgatónk szívesen próbálja ki magát egy-egy nyugat-európai egyetemen eltöltött szemeszter alkalmával, de eddig megoldatlan probléma volt, hogy közben az itthoni kurzusaikon miként is tudnának időben beszámolni. Gazdaságtudományi Karunk legújabb ötletének köszönhetően ez többé már nem probléma.

esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


Frech DánielFrech Dániel – ÁJTK – jog

Úgy gondolom, hogy az egyetemen nagyon családias a légkör, nagyon közvetlenek és segítőkészek az oktatók. Nem is meglepő, hogy mindig előkelő helyeken szerepelünk az országos megmérettetéseken. Ugyanakkor Szeged miatt is érdemes ide jönni tanulni, hiszen nagyon szép, tiszta és rendezett ez a város.






Linka_KrisztinaLinka Krisztina - TTIK, földrajz

Hogy miért pont Szegedet választottam? Tudom, hogy a Szegedi Tudományegyetem elég jó hírű nemcsak országos, hanem nemzetközi szinten is. Emellett nagyon sok ismerősöm ezt az egyetemet választotta, és szerettem volna a közelükben maradni. Földrajzszakosként fontosak voltak számomra a város természeti kincsei: a Tisza és a határtalan Alföld. A szülővárosomban, Baján szintén van egy folyó, számomra nagyon fontos, hogy a város víz mellett legyen. A szakomon természettudományokat és társadalomtudományokat tanulok, mindkettőt szeretem, de majd a természettudományok irányába szeretnék specializálódni.



További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *