SZTE Nyílt Nap 2018. - REGISZTRÁCIÓ


Kedves Felvételizők!


Az SZTE Nyílt Nap rendezvényre vonatkozó regisztráció és igazolás kérése a https://modulo.etr.u-szeged.hu/Modulo2/reg oldalon érhető el.


Regisztrációs segédlet


Lépésről lépésre - a segédlet pdf formában innen tölthető le.A rendezvényre – az előadásokra, illetve az igazolás kérésére vonatkozó regisztrációhoz szükséges a Szegedi Tudományegyetem „MODULO – elektronikus ügyviteli rendszer”-be való regisztráció.


Az alábbi képernyőn kattints a regisztráció gombra!


1kep


Az alábbi felületen hozz létre egy felhasználót, és add meg a hozzá tartozó jelszót. A regisztráció során olyan e-mailt adj meg, amely napi használatban van, mert erre az e-mail címre érkeznek meg a rendezvénnyel kapcsolatos legfontosabb információk, és erre érkezik majd meg a regisztráció visszaigazolása is.


2kepA regisztráció után a megadott e-mail címre érkezik egy visszaigazoló e-mail. Az ebben található linkre kattintva megerősíted a regisztrációdat a MODULO rendszerbe, amelyre kattintva megjelenik a MODULO bejelentkezési felület.


3kepSikeres belépés után az alábbi ablak jelenik meg a felhasználóknak.4kep


Kattints a beadás gombra. Az alábbi listából válaszd ki az Egyetemi Nyílt Nap – Regisztráció űrlapot.


5kep


Kiválasztás után az alábbi ablakban nyomd meg a kitöltés gombot.


6kepTöltsd ki az űrlapot. Ügyelj rá, hogy minden olyan előadásra regisztrálj, amelyet szeretnél meglátogatni. A kitöltés végén nyomd meg a beadás gombot.


7kep


A beadást követően letöltődik egy pdf fájl és a megadott e-mail címre kapsz egy visszaigazoló e-mailt. A MODULO rendszerből letöltött fájl a jelenlétről szóló igazolás. Mind az igazolást és a visszaigazoló e-mailt nyomtasd ki és mindenképp hozd magaddal, ezt fogjuk a helyszínen pecséttel hitelesíteni.


Az igazolásosztással kapcsolatban fontos információ, hogy az igazolást hitelesíteni/lepecsételni az után az előadás után fogjuk, ami az előadások órarendjében az utolsó. (pl. ha regisztrálsz az Általános Orvostudományi Kar előadására és a Természettudományi és Informatikai Kar előadására, az igazolást 14:30 után fogjuk hitelesíteni).


Várunk szeretettel a Nyílt Napon! Az SZTE Nyílt Nap honlapja a www.u-szeged.hu/nyiltnap oldalon érhető el.


A rendezvénnyel kapcsolatban információk kérhetők a marketing@rekt.szte.hu e-mail címen.


esza_felso

Nyiss a Jövőd Felé!Hallgatóink mondták


meszaros-adriannaMészáros Adrianna – GTK: kereskedelem és marketing

Vajdasági vagyok, azért is szeretem Szegedet, mert sok mindenben hasonlít Szabadkára. Ismerősöktől rengeteg jót hallottam már az egyetemről, amit most saját bőrömön is tapasztalok. A kar számos ösztöndíjjal támogatja a legtehetségesebb diákokat és lehetőséget biztosít a gyakorlatszerzésre is. Kedvencem a kari sportnap, mert itt nemcsak mozoghatok, de a csapatjátékok segítenek a beilleszkedésben is.
gizem-gultekin

Gizem Gültekin – ÁJTK: nemzetközi kapcsolatok

Korábban Erasmusosként, jelenleg Stipendium ösztöndíjasként tanulok az SZTE-n. Az intézmény és a város is csodálatos. Számos kapcsolatépítési és kikapcsolódási, sportolási lehetőséget biztosítanak. Nagyszerű élmény és tapasztalat itt tanulni, szeretnék a jövőben is Szegeden maradni és folytatni tanulmányaimat.További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *