SZTE Nyílt Nap 2018. - REGISZTRÁCIÓ


Kedves Felvételizők!


Az SZTE Nyílt Nap rendezvényre vonatkozó regisztráció és igazolás kérése a https://modulo.etr.u-szeged.hu/Modulo2/reg oldalon érhető el.


Regisztrációs segédlet


Lépésről lépésre - a segédlet pdf formában innen tölthető le.A rendezvényre – az előadásokra, illetve az igazolás kérésére vonatkozó regisztrációhoz szükséges a Szegedi Tudományegyetem „MODULO – elektronikus ügyviteli rendszer”-be való regisztráció.


Az alábbi képernyőn kattints a regisztráció gombra!


1kep


Az alábbi felületen hozz létre egy felhasználót, és add meg a hozzá tartozó jelszót. A regisztráció során olyan e-mailt adj meg, amely napi használatban van, mert erre az e-mail címre érkeznek meg a rendezvénnyel kapcsolatos legfontosabb információk, és erre érkezik majd meg a regisztráció visszaigazolása is.


2kepA regisztráció után a megadott e-mail címre érkezik egy visszaigazoló e-mail. Az ebben található linkre kattintva megerősíted a regisztrációdat a MODULO rendszerbe, amelyre kattintva megjelenik a MODULO bejelentkezési felület.


3kepSikeres belépés után az alábbi ablak jelenik meg a felhasználóknak.4kep


Kattints a beadás gombra. Az alábbi listából válaszd ki az Egyetemi Nyílt Nap – Regisztráció űrlapot.


5kep


Kiválasztás után az alábbi ablakban nyomd meg a kitöltés gombot.


6kepTöltsd ki az űrlapot. Ügyelj rá, hogy minden olyan előadásra regisztrálj, amelyet szeretnél meglátogatni. A kitöltés végén nyomd meg a beadás gombot.


7kep


A beadást követően letöltődik egy pdf fájl és a megadott e-mail címre kapsz egy visszaigazoló e-mailt. A MODULO rendszerből letöltött fájl a jelenlétről szóló igazolás. Mind az igazolást és a visszaigazoló e-mailt nyomtasd ki és mindenképp hozd magaddal, ezt fogjuk a helyszínen pecséttel hitelesíteni.


Az igazolásosztással kapcsolatban fontos információ, hogy az igazolást hitelesíteni/lepecsételni az után az előadás után fogjuk, ami az előadások órarendjében az utolsó. (pl. ha regisztrálsz az Általános Orvostudományi Kar előadására és a Természettudományi és Informatikai Kar előadására, az igazolást 14:30 után fogjuk hitelesíteni).


Várunk szeretettel a Nyílt Napon! Az SZTE Nyílt Nap honlapja a www.u-szeged.hu/nyiltnap oldalon érhető el.


A rendezvénnyel kapcsolatban információk kérhetők a marketing@rekt.szte.hu e-mail címen.


esza_felso

Nyiss a Jövőd Felé!Hallgatóink mondták


Linka_KrisztinaLinka Krisztina - TTIK, földrajz

Hogy miért pont Szegedet választottam? Tudom, hogy a Szegedi Tudományegyetem elég jó hírű nemcsak országos, hanem nemzetközi szinten is. Emellett nagyon sok ismerősöm ezt az egyetemet választotta, és szerettem volna a közelükben maradni. Földrajzszakosként fontosak voltak számomra a város természeti kincsei: a Tisza és a határtalan Alföld. A szülővárosomban, Baján szintén van egy folyó, számomra nagyon fontos, hogy a város víz mellett legyen. A szakomon természettudományokat és társadalomtudományokat tanulok, mindkettőt szeretem, de majd a természettudományok irányába szeretnék specializálódni.
Honti_Szilard_felveteliHonti Szilárd - JGYPK, testnevelő-edző

Világéletemben sportoltam, ezért fontos volt számomra, hogy segíthessem a diákokat már fiatal korukban az egészségesebb életmód felé orientálni. Ehhez nagyon komoly támogatást nyújtanak a szakmailag felkészült tanárok és a sokrétű képzés, hiszen a tanulmányok alatt minden sportba betekintést kapok. Mindenki, aki szereti a sportot és valóban ezzel akar foglalkozni később, itt megtalálja a számításait. Csak ajánlani tudom mind az egyetemet, mind pedig a szakot a fiatalabbaknak.


További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *