SZTE Nyílt Nap 2018. - REGISZTRÁCIÓ


Kedves Felvételizők!


Az SZTE Nyílt Nap rendezvényre vonatkozó regisztráció és igazolás kérése a https://modulo.etr.u-szeged.hu/Modulo2/reg oldalon érhető el.


Regisztrációs segédlet


Lépésről lépésre - a segédlet pdf formában innen tölthető le.A rendezvényre – az előadásokra, illetve az igazolás kérésére vonatkozó regisztrációhoz szükséges a Szegedi Tudományegyetem „MODULO – elektronikus ügyviteli rendszer”-be való regisztráció.


Az alábbi képernyőn kattints a regisztráció gombra!


1kep


Az alábbi felületen hozz létre egy felhasználót, és add meg a hozzá tartozó jelszót. A regisztráció során olyan e-mailt adj meg, amely napi használatban van, mert erre az e-mail címre érkeznek meg a rendezvénnyel kapcsolatos legfontosabb információk, és erre érkezik majd meg a regisztráció visszaigazolása is.


2kepA regisztráció után a megadott e-mail címre érkezik egy visszaigazoló e-mail. Az ebben található linkre kattintva megerősíted a regisztrációdat a MODULO rendszerbe, amelyre kattintva megjelenik a MODULO bejelentkezési felület.


3kepSikeres belépés után az alábbi ablak jelenik meg a felhasználóknak.4kep


Kattints a beadás gombra. Az alábbi listából válaszd ki az Egyetemi Nyílt Nap – Regisztráció űrlapot.


5kep


Kiválasztás után az alábbi ablakban nyomd meg a kitöltés gombot.


6kepTöltsd ki az űrlapot. Ügyelj rá, hogy minden olyan előadásra regisztrálj, amelyet szeretnél meglátogatni. A kitöltés végén nyomd meg a beadás gombot.


7kep


A beadást követően letöltődik egy pdf fájl és a megadott e-mail címre kapsz egy visszaigazoló e-mailt. A MODULO rendszerből letöltött fájl a jelenlétről szóló igazolás. Mind az igazolást és a visszaigazoló e-mailt nyomtasd ki és mindenképp hozd magaddal, ezt fogjuk a helyszínen pecséttel hitelesíteni.


Az igazolásosztással kapcsolatban fontos információ, hogy az igazolást hitelesíteni/lepecsételni az után az előadás után fogjuk, ami az előadások órarendjében az utolsó. (pl. ha regisztrálsz az Általános Orvostudományi Kar előadására és a Természettudományi és Informatikai Kar előadására, az igazolást 14:30 után fogjuk hitelesíteni).


Várunk szeretettel a Nyílt Napon! Az SZTE Nyílt Nap honlapja a www.u-szeged.hu/nyiltnap oldalon érhető el.


A rendezvénnyel kapcsolatban információk kérhetők a marketing@rekt.szte.hu e-mail címen.


esza_felso

Nyiss a Jövőd Felé!Hallgatóink mondták


Fulep_GaborFülep Gábor - ÁOK, általános orvos

Több oka van annak, hogy a Szegedi Tudományegyetemre járok orvosi karra. Az egyik legfontosabb, hogy mindig nagyon jókat hallottam az itteni képzésről, a másik az, hogy Budapestre nem szerettem volna menni, mert már volt tapasztalatom a fővárosi életformáról. Szeged egy vidéki nagyváros, ahol kedvesebbek az emberek, összetartóbb a diákság, ez a tapasztalatom. Mindig is a kémia és biológia állt hozzám közel, ezért nem volt kérdéses számomra a továbbtanulás. A gyakorlati lehetőségeket külön kiemelném az SZTE Általános Orvostudományi Karán, mindenkinek csak ajánlani tudom!


Balogh_LaszloBalog László - ETSZK, gyógytornász

Világ életemben az egészségügy iránt vonzódtam. Talán ezért jelentkeztem először biológia szakra, ami nem vált be. Később gyógymasszőrködéssel foglalkoztam, ott ismertem meg nagyon sok olyan embert, akik az SZTE ETSZK gyógytornász szakára járnak. Megtetszett a tudás, amit ők képviselnek, ezért eldöntöttem, hogy én is ide akarok járni. Azért a Szegedi Tudományegyetemet választottam, mert itt olyan gyakorlatorientált a gyógytornászképzés, mint sehol máshol az országban. A gólyatábor és kari bulik is nagyon jók, összességében mindennel meg vagyok elégedve.További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *