Bezár

Hírarchívum

Kedvezményes mozijegyek az SZTE polgárainak

Kedvezményes mozijegyek az SZTE polgárainak

2008. május 17.
1 perc
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés
Még áprilisban írt alá együttműködési megállapodást a Szegedi Tudományegyetem és a szegedi Belvárosi mozi, melynek értelmében az egyetem polgárai és az SZTE Alma Mater tagjai kedvezményesen juthatnak hozzá a partnerkártyához.
Az SZTE és a Belvárosi mozi vezetői úgy döntöttek, hogy eddig is meglévő együttműködésüket még szorosabbra fűzik. Felismerték ugyanis, hogy a mindennapjainkat egyre inkább át- meg átszövő képözönben elemi érdekük, hogy összefogjanak az igazi filmkultúráért.
Ennek a kezdeményezésnek a keretében a hallgatói kedvezmény kiterjesztéseként a Belvárosi mozi az egyetem dolgozóinak, valamint az Alma Mater tagjainak egyaránt kedvezményt nyújt: az úgynevezett partnerkártya felmutatásával kedvezményes, 600 Ft-os belépőjegyet válthatnak a mozi bármely termének bármely előadására.
A Szegedi Tudományegyetem valamennyi kara 50 darab partnerkártyában részesült. Az érdeklődő egyetemi polgárok a dékáni hivataltól szerezhetnek be további információt a kedvezményre jogosító partnerkártyáról.
A Belvárosi mozi programfüzetét keressék a moziban, de letölthető a www.belvarosimozi.hu honlapról is.
SZEGY
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek